Nowości wydawnicze: KSIĄŻKI
Zdigitalizować i do komputera. Osobiście wolę papier, ale wówczas żona by mnie chyba z domu wyrzuciła. Gabinet mam już wypełniony a na inne pokoje mam szlaban. Więc tylko PDF-y i ew. DJVU mnie ratują.
Ja mam jeden pokój przerobiony na bibliotekę. Meble zrobione na zamówienie więc przestrzeń wykorzystana pod sufit, a i tak powoli kończy mi się miejsce.
E-booki jak najbardziej używam w przypadku książek których fizycznie nie muszę mieć. Jakieś HB-ki czy coś w tym stylu.
No ale poważne tomiska z ilustracjami nie mają racji bytu na czytniku.
Na szczęście synek się wyprowadził więc jeden pokój się zwolnił. Rozpocząłem negocjacje z żoną...
E-booki jak najbardziej używam w przypadku książek których fizycznie nie muszę mieć. Jakieś HB-ki czy coś w tym stylu.
No ale poważne tomiska z ilustracjami nie mają racji bytu na czytniku.
Na szczęście synek się wyprowadził więc jeden pokój się zwolnił. Rozpocząłem negocjacje z żoną...
Wśród ludzi człowiek dziczeje.
Waldemar Łysiak
Waldemar Łysiak
A Ty myślisz, że jak wygląda mój "gabinet"?Ja mam jeden pokój przerobiony na bibliotekę....
Nie żaden czytnik tylko poczciwy laptop. A książka w PDF-ie. Czytniki, w mojej opinii, są do bani.No ale poważne tomiska z ilustracjami nie mają racji bytu na czytniku.