No i jeszcze jedna kwestia. Ten drugi rysunek "Czerwińskiego" ma wymiary przekraczające 800pics. Jak wstawiać większy.
Jako admin albumu ograniczyłem możliwość wstawiania większych zdjęć do 800 pi. nie tylko ze względu na oszczędność miejsca ale i również ze względu na czytelność forum, duże zdjęcia rozciągały tekst do granic absurdu, dlatego prośba by wstawiać miniatury z innych źródeł niż album FOW.
Pozdrawiam Krzysztof
Ps. Zawsze można poprosić wstawiającego o fotkę w większym rozmiarze. A podobno to nie ma znaczenia
Witam!
Co prawda to nie jest jednostka PMW ale "dość blisko". Mam nadzieję, że się spodoba. Tym bardziej, że to "nówka", a z nowościami noszącymi naszą banderę nie jest wesoło
By!
jkrzew
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Adis, rysunki pochodzą z Photobucket, a prośbe o więcej trzeba kierować do autorów . Ogólnie prezentowane tam sylwetki stanowią dobrą bazę do tworzenia własnych. Sam nawet kilka zrobiłem i swego czasu nosiłem się z zamiarem by dorzucić do serwisu, ale jakoś później zapomniałem i tak już mi zostało .
To co dla innych jest brzegiem morza, dla marynarza jest brzegiem lądu.
Marmik pisze:Adis, rysunki pochodzą z Photobucket, a prośbe o więcej trzeba kierować do autorów . Ogólnie prezentowane tam sylwetki stanowią dobrą bazę do tworzenia własnych. Sam nawet kilka zrobiłem i swego czasu nosiłem się z zamiarem by dorzucić do serwisu, ale jakoś później zapomniałem i tak już mi zostało .
Adis - jak Marmik słusznie zauważył to nie moje dzieło. Natomiast to co poniżej to się przyznaje
Zwłaszcza sympatycznie można porównać jak się GAWRON zmieniał
Tutaj nasze siły przeciwminowe:
Najnowszy nabytek 'made in US'
A na deser taki cudak
Aby było ściślej to Crolick też nie jest autorem tego powiedzmy wstępnego Gawrona .Projekt ten pochodzi z Ukrainy i był proponowany PMW co ciekawe ukraińcu sugerowali aby Polska ,Turcja,Ukraina wspólnie budowali te okrety ,wiadomo ,że nic z tego nie wyszło i kazdy poszedł swoja drogą .Do rezygnacji z budowy na ukrainie korwety skłoniło nas to ,ze okręt nie jest okrętem klasy stelth i to ,ze bano się sytuacji ekonomicznej na ukrainie gdzie bano sie utopienia pieniędzy i niemożliwosci zbudowania w tamtym czasie korwet w tym państwie.
Piotr S. pisze:Aby było ściślej to Crolick też nie jest autorem tego powiedzmy wstępnego Gawrona .
Ależ oczywiście, że jestem autorem rysunku. Chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie zakłada, że byłem autorem projektu