W kwestii terminu - przesunięcia nie wchodzą w grę. Wcześniej się nie da (wiadomo EWRO 2008), później tysz się nie da (bo Lutek Narożniak opuszcza naszą kochaną stolycę).
Wpisywać miasta i wsie!
1) Mikesz
2) Nicpoń
3) Crolick
4) JB
5) Xenofont
Która turecka knajpa?crolick pisze:Autorytatywnie stwierdzam, że 20 czerwca o godzinie 20.45 rozpoczyna się kolejne III Warszawsko-Praskie Colloquium FOW. Miejsce spotkania poda dokładnie Mikesz, ale podobnie jak ostatniom razom będzie to turecka knajpa na Saskiej Kępie

Sacre bleu! Miało być off korz 27 VI! (20 jest ćwierćfinał).Ksenofont pisze:Która turecka knajpa?crolick pisze:Autorytatywnie stwierdzam, że 20 czerwca o godzinie 20.45 rozpoczyna się kolejne III Warszawsko-Praskie Colloquium FOW. Miejsce spotkania poda dokładnie Mikesz, ale podobnie jak ostatniom razom będzie to turecka knajpa na Saskiej Kępie
Bo ta, co ostatnio, to zbankrutował z rok temu.
Ja się piszę.
Pozwolę sobie wnieść do Wysokiego Autorytetu, że 20 VI to kończy się rok szkolny, więc Polska będzie pełna pijanych gimnazjalistów.
Może zmienić datę choć o cal?
Pozdrawiam
Ksenofont

Nie ma sprawy - może być.MiKo pisze:Chyba w "rzeczywistości historycznej"Ksenofont pisze: Ad 4:Coś tureckiego (koło Poniatowszczaka)
Bezalkoholowe
Sprawdzono tydzień temu organoleptycznie. Do tego za 20 zeta szisza.

SzantyJarbla pisze:A co powiecie o tym?
http://www.czarnaperla.com.pl/
Raz tam byłem, całkiem miło w środku. Tylko trochę daleko od wody (za to blisko centrum).

Wniosek zostaje uwzględniony ze względu, na fakt że 27 VI jestem we WrockuJB pisze:W piątki p.o.dz. i trudno mi się będzie z Wami spotkać, może będzie pasować wszystkim sobota 28?
JB