W kwestii terminu - przesunięcia nie wchodzą w grę. Wcześniej się nie da (wiadomo EWRO 2008), później tysz się nie da (bo Lutek Narożniak opuszcza naszą kochaną stolycę).
Wpisywać miasta i wsie!
1) Mikesz
2) Nicpoń
3) Crolick
4) JB
5) Xenofont
Która turecka knajpa?crolick pisze:Autorytatywnie stwierdzam, że 20 czerwca o godzinie 20.45 rozpoczyna się kolejne III Warszawsko-Praskie Colloquium FOW. Miejsce spotkania poda dokładnie Mikesz, ale podobnie jak ostatniom razom będzie to turecka knajpa na Saskiej Kępie![]()
Sacre bleu! Miało być off korz 27 VI! (20 jest ćwierćfinał).Ksenofont pisze:Która turecka knajpa?crolick pisze:Autorytatywnie stwierdzam, że 20 czerwca o godzinie 20.45 rozpoczyna się kolejne III Warszawsko-Praskie Colloquium FOW. Miejsce spotkania poda dokładnie Mikesz, ale podobnie jak ostatniom razom będzie to turecka knajpa na Saskiej Kępie![]()
Bo ta, co ostatnio, to zbankrutował z rok temu.
Ja się piszę.
Pozwolę sobie wnieść do Wysokiego Autorytetu, że 20 VI to kończy się rok szkolny, więc Polska będzie pełna pijanych gimnazjalistów.
Może zmienić datę choć o cal?
Pozdrawiam
Ksenofont
Nie ma sprawy - może być.MiKo pisze:Chyba w "rzeczywistości historycznej"Ksenofont pisze: Ad 4:Coś tureckiego (koło Poniatowszczaka)
Bezalkoholowe![]()
Sprawdzono tydzień temu organoleptycznie. Do tego za 20 zeta szisza.
SzantyJarbla pisze:A co powiecie o tym?
http://www.czarnaperla.com.pl/
Raz tam byłem, całkiem miło w środku. Tylko trochę daleko od wody (za to blisko centrum).
Wniosek zostaje uwzględniony ze względu, na fakt że 27 VI jestem we WrockuJB pisze:W piątki p.o.dz. i trudno mi się będzie z Wami spotkać, może będzie pasować wszystkim sobota 28?
JB