No trudno, skoro juz musi byc koniecznie także o kucharzach okretowych i o tym jak to dowódca w '44 dostał niestrawnosci , to niech i tak będzie. Spróbuje włączyc sie do rozmowy, ale pewnie niewiele do tego tematu wniosę
eeeeee, ale się niemiło zrobiło.... Zostawić Was na chwilę i już się kłócicie
Przecież to do cholery forum o okrętach. Dajcie spokój z osobistymi wycieczkami...
ależ tu nic osobistego nie ma, wiadomo przeca, że Kodrębski dostał niestrawności i zlaz na ląd, to zara Hulewicz utopił Groma w Narviku, dlatego ważniejsze okazało się to, niż grubość blachy i niedoróbki stoczniowe lekkiego krążownika torpedowego-lidera polskiego
Nala, no cóż, duma nie zawsze jest dobrym doradcą, ochłonie, przemyśli i wyciągnie wnioski, spox, ten gość potrafi się znaleźć, a lekki wstrząs mu nie zaszkodzi
karol pisze:Nala, no cóż, duma nie zawsze jest dobrym doradcą, ochłonie, przemyśli i wyciągnie wnioski, spox, ten gość potrafi się znaleźć, a lekki wstrząs mu nie zaszkodzi
Hej CIA, kupiłem już, tylko powiedz mi ile to powinno mieć wkładek z planami, Wydaje mi się, że dwie a ja dostałem jedną.
Więc ile, bo będę musiał jechać wymienić...?
karol pisze:Nala, no cóż, duma nie zawsze jest dobrym doradcą, ochłonie, przemyśli i wyciągnie wnioski, spox, ten gość potrafi się znaleźć, a lekki wstrząs mu nie zaszkodzi
Dobrze zostawmy ten temat natury osobistej i przenieśmy się na "grube ryby", czyli Big Five 2 (cz. 1 też może być) - może ktoś otworzy nowy topic i wrzuci trochę rzeczowych uwag i przemyśleń.
Andrzej J.