A, jak długo będziesz pisał swoją powiastkę?karol pisze:realnie nie wiem, w powieści tak
No i te modyfikacje. Zbierz je w całość i napisz. Może znajdę czas, to by się zrobiło rysunek uzupełniający Twoją pracę.

A, jak długo będziesz pisał swoją powiastkę?karol pisze:realnie nie wiem, w powieści tak
altualnie jest ona na drugim miejscu w skali ważności, bo Magazyn shiploverski na wrzesień musi byc gotowy z powodu rocznicy Września`39, sam zobaczA, jak długo będziesz pisał swoją powiastkę?
ja to robię sam, na razie nikt mi nie pomaga poza radami technicznymi młodegoSpis treści numeru
Aktualne wydarzenia
1. Nowy admirał w MW RP
Dział historyczny
1.Droga ku wojnie, rys historyczny.
2.Siła Polskiej Marynarki Wojennej.
3.Porównanie sił przeciwników.
4.Nieoczekiwany Plan Pekin?
5.Samotny Wicher.
6.Bateria Laskowskiego.
7.Bateria Canet.
8.Epopeja Orła.
9.Ścigacz graniczny Batory.
Najgorsze jest to, że ja chyba nie mam żadnego rysunku, albo zdjęcia, pokazującego "Burzę" po modyfikacjikominy dziobowe połącz w taki jak Burza po modyfikacji, a rufowy, jak burza przed modyfikacją
Tu masz trochę lepsze ujęcieRyszardL pisze:Najgorsze jest to, że ja chyba nie mam żadnego rysunku, albo zdjęcia, pokazującego "Burzę" po modyfikacji![]()
Może ma ktoś link do tego.
Nie. Nie moje.karol pisze:śliczne, przypomina pewien przedwojenny plana jak się odwróci kolejność, wypisz, wymaluj, ORP Paris
![]()
Crolick, czy ty to sam rysowałeś, bo Burza niebawem wchodzi na łamy u mnie