No i Trojca jeszcze chyba...Grzechu pisze:A Pani T. Prusinkowska (w duecie z M. Skwiotem)? Nie przypuszczam, by tylko 'figurowała' jako współautor niektórych pozycji. Ale szczegółów żadnych nie znam.
Swoją drogą rzeczywiście - osobiście nie znam ŻADNEJ Pani, którą jakiekolwiek militaria (niekoniecznie okręty) by pociągały![]()
Wrodzona wrażliwość na cierpienia, jakie te ustrojstwa mogą potencjalnie sprawić czy może niechęć do techniki?
Powrocmy jak za dawnych lat, czyli wspomnien czar...
Moderator: nicpon
-
Powróćmy jak za dawnych lat, czyli wspomnień czar.
A AvM dawno temu namawiał moją żonę na doktorat o służbach medycznych w rosyjskiej marynarce. Tylko że trochę pijany był....
Wampi to po prostu ..... Wampi - czyli ma swoje prawaAnonymus-KA pisze:Chyba sie jednak jakieś kobiety interesują okrętami, bo Wampi... to chyba kobieta, nie?i zarejestrowana jest...
A ja tu zaglądam, żeby się pośmiać...
...daję Wam to do myślenia?........
Pozdrawiam
A co do dawania do myślenia - cóż - piękne marzenie - ale kto by tu sobie zawracał tym głowę - no chyba że byś zaimponowała tym co tu się liczy
Gosciowka ja też Cie kojarze hehehe moze troche da Ci do myslenia moj nick 
i od razu chciałam się spytać kto się podszywa pod mojego tymczasowego?????????????????????????????? różnica polega na tym, że ja "KA" pisze z dużych liter a jakiś nieudolny pajac napisał z małych :/
no nie ważne. tylko prosze wiecej tego nie robic, bo ja pamietam jeszcze co pisalam
A co do imponowania - ja tu nie muszę niczym błyszczeć, nie po to przyszłam i nie zależy mi na waszym uznaniu (a co, ja was znam??) i bynajmniej nie przychodze tu dla okrętów
:D:D
i od razu chciałam się spytać kto się podszywa pod mojego tymczasowego?????????????????????????????? różnica polega na tym, że ja "KA" pisze z dużych liter a jakiś nieudolny pajac napisał z małych :/
no nie ważne. tylko prosze wiecej tego nie robic, bo ja pamietam jeszcze co pisalam
A co do imponowania - ja tu nie muszę niczym błyszczeć, nie po to przyszłam i nie zależy mi na waszym uznaniu (a co, ja was znam??) i bynajmniej nie przychodze tu dla okrętów
A co to ja? Specjalista-konstruktor Yamato jestem? W moich źródłach nie makarolk pisze:Morki bądź tak uprzejmy pomóc rozwiązać problem z jakąś paskudną deską na rufowej galerii której przypisuje się rolę steru dla Yamato,
słowa o jakieś desce, o którą się rozchodzi. Jak wrócę do domu, to się tym zajmę. Zresztą, z tego, co się orientuję, to nie tlyko ja jeden przejawiam na tym forum znajomość języka japońskiego. Osobiście znam po japońsku kilka słów i kilka piktogramów- bez słownika nic Mikeszowi nie uradzę.

Kłopot w tym, że nie kocha.Wampi jak kocha to poczeka![]()

Duże koty zjadam na przystawkę.
-