Powrocmy jak za dawnych lat, czyli wspomnien czar...

czyli hobby, kultura, sztuka, wścieklizna i w ogóle offtopic...

Moderator: nicpon

Awatar użytkownika
mcwatt

Post autor: mcwatt »

Grzechu pisze:A Pani T. Prusinkowska (w duecie z M. Skwiotem)? Nie przypuszczam, by tylko 'figurowała' jako współautor niektórych pozycji. Ale szczegółów żadnych nie znam.

Swoją drogą rzeczywiście - osobiście nie znam ŻADNEJ Pani, którą jakiekolwiek militaria (niekoniecznie okręty) by pociągały :cry:
Wrodzona wrażliwość na cierpienia, jakie te ustrojstwa mogą potencjalnie sprawić czy może niechęć do techniki?
No i Trojca jeszcze chyba...
Tadeusz Klimczyk

Powróćmy jak za dawnych lat, czyli wspomnień czar.

Post autor: Tadeusz Klimczyk »

A AvM dawno temu namawiał moją żonę na doktorat o służbach medycznych w rosyjskiej marynarce. Tylko że trochę pijany był....
Anonymus-KA

Post autor: Anonymus-KA »

Chyba sie jednak jakieś kobiety interesują okrętami, bo Wampi... to chyba kobieta, nie? :lol: i zarejestrowana jest...
A ja tu zaglądam, żeby się pośmiać... :)
...daję Wam to do myślenia?........

Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Mitoko

Post autor: Mitoko »

Anonymus-KA pisze:Chyba sie jednak jakieś kobiety interesują okrętami, bo Wampi... to chyba kobieta, nie? :lol: i zarejestrowana jest...
A ja tu zaglądam, żeby się pośmiać... :)
...daję Wam to do myślenia?........

Pozdrawiam :D
Wampi to po prostu ..... Wampi - czyli ma swoje prawa

A co do dawania do myślenia - cóż - piękne marzenie - ale kto by tu sobie zawracał tym głowę - no chyba że byś zaimponowała tym co tu się liczy
Anonymus-Ka

Post autor: Anonymus-Ka »

A czym sobie zasłużyła?
Shinano

Post autor: Shinano »

Wdziękiem, inteligencją, oczytaniem, kulturą języka... :-D
Duże koty zjadam na przystawkę.
karolk

Post autor: karolk »

Morki dowcipem, dowcipem, Wampi ma poczucie humoru... czasami :P
Shinano

To się kwalifikuje pod inteligencję :-D
karolk

Post autor: karolk »

Morki bądź tak uprzejmy pomóc rozwiązać problem z jakąś paskudną deską na rufowej galerii której przypisuje się rolę steru dla Yamato, Wampi jak kocha to poczeka :) tam juz Miko krzyczy za Tobą, abyś z Japanese przetłomaczył...
Gościówka

Post autor: Gościówka »

Ojejej... ależ mnie tu dawno nie było :D
pytanie pierwsze - kto mnie witał (jakiś gość, ale niech się przypomni)? Bo chyba kojarzę ;]
sprawa druga - biedna Wampi się załamie pod ciężarem tych wszystkich waszych komplementów ;)
Anonymus-KA

Post autor: Anonymus-KA »

Gosciowka ja też Cie kojarze hehehe moze troche da Ci do myslenia moj nick :D

i od razu chciałam się spytać kto się podszywa pod mojego tymczasowego?????????????????????????????? różnica polega na tym, że ja "KA" pisze z dużych liter a jakiś nieudolny pajac napisał z małych :/
no nie ważne. tylko prosze wiecej tego nie robic, bo ja pamietam jeszcze co pisalam :D
A co do imponowania - ja tu nie muszę niczym błyszczeć, nie po to przyszłam i nie zależy mi na waszym uznaniu (a co, ja was znam??) i bynajmniej nie przychodze tu dla okrętów :D:D:D
Shinano

karolk pisze:Morki bądź tak uprzejmy pomóc rozwiązać problem z jakąś paskudną deską na rufowej galerii której przypisuje się rolę steru dla Yamato,
A co to ja? Specjalista-konstruktor Yamato jestem? W moich źródłach nie ma
słowa o jakieś desce, o którą się rozchodzi. Jak wrócę do domu, to się tym zajmę. Zresztą, z tego, co się orientuję, to nie tlyko ja jeden przejawiam na tym forum znajomość języka japońskiego. Osobiście znam po japońsku kilka słów i kilka piktogramów- bez słownika nic Mikeszowi nie uradzę. :-D
Wampi jak kocha to poczeka :)
Kłopot w tym, że nie kocha. :-( Więc indukując twe słowa- nie poczeka. Zresztą to by i tak nie wyszło- smok i wampirzyca to niezbyt dobry układ miłosny, jedyne co wspólne to wielkie zęby i umiejętność latania pod niebiosami :D
Awatar użytkownika
nicpon
Super Kierownik ;-)
Kontakt:

Post autor: nicpon »

Shinano pisze:Wdziękiem, inteligencją, oczytaniem, kulturą języka... :-D
zgadzam sie z przedmowca

a do tego wszystkiego
co jest nie mniej wazne
dala nam link do swoich fotek :-D
nieznajoma_złośliwa

Post autor: nieznajoma_złośliwa »

Wampi po prostu, nie oszukujmy sie jest fajna (czyli polaczenie tych wszyskich cech, ktore juz wymieniliscie). Jaka szkoda, ze nie ma IC, tego sprzed wszyskich love stories, sprzeczek i klotni...
"chce sie wyszalec a potem bedzie ze mna do smierci" - co wy na to?
Gość

Post autor: Gość »

No to może przeniść wszystkie KOTY na FOW? Przynajmniej w PSYCHOLACH będzie zabawnie!!! :lol: Co Wy na to?
Shinano

Przenieśmy lepiej wszystkich "miłośników" kotów na Księżyc, Ruskim do towarzystwa. :-D
ODPOWIEDZ