awarie i problemy
- SmokEustachy
- Kontakt:
Re: awarie i problemy
Raczej nie, ja przynajmniej nic nie widzę. Domena fow.az.pl się skończyła ino...
Witam
Były przerwy ale wszystko prawie wróciło do normy , prawie bo po awarii nie pamięta logowania nawet przy zaznaczonym "pamiętaj mnie " wystarczy zmienię stronę i gdy wracam z powrotem znowu muszę się logować
Były przerwy ale wszystko prawie wróciło do normy , prawie bo po awarii nie pamięta logowania nawet przy zaznaczonym "pamiętaj mnie " wystarczy zmienię stronę i gdy wracam z powrotem znowu muszę się logować
Fakt. Poprawienie może potrwać 24h.
Od kilku dni wywala moje logowanie. Mimo, że zaznaczam ptaszkiem "Zapamiętaj mnie" za każdym postem muszę się na nowo logować.
Wywala Cię i nie możesz napisać postu? Może coś tu szwankuje, ale według statystyk ostatni post (bez tego) napisałeś w 2013 roku? Prawda li to?
to ja i Miko
zrobiloismy Wam dobrze - czuwaj!
Problem nie zapamiętywania haseł został chyba usunięty. U mnie działa teraz ok.
Niestety mi nadal nie zapamietuje. Przeczyściłem pamięć przeglądarki i nadal nic.
Samo czyszczenie historii przegladarki nie pomaga. Spróbuj inną lub zresetuj kompa.
Kurde, sprawdzałem na trzech kompach i na trzech przegladarkach wszędzie było ok.
Na androidzie tez dobrze. Cache czyściłeś?
Dla chroma:
Z menu "Ustawienia Google Chrome" (ikona klucza w prawym górnym rogu przeglądarki, pod przyciskiem zamknięcia programu) wybieramy "Opcje" a następnie w zakładce "Dla zaawansowanych" w sekcji "Prywatność" wybieramy przycisk "Wyczyść dane przeglądarki..." (lub korzystamy ze skrótu klawiszowego Ctrl+Shift+Del).
Dla chroma:
Z menu "Ustawienia Google Chrome" (ikona klucza w prawym górnym rogu przeglądarki, pod przyciskiem zamknięcia programu) wybieramy "Opcje" a następnie w zakładce "Dla zaawansowanych" w sekcji "Prywatność" wybieramy przycisk "Wyczyść dane przeglądarki..." (lub korzystamy ze skrótu klawiszowego Ctrl+Shift+Del).
Mikesz - pod jakim adresem mamy się logować do FOW??
Bo rozumiem, że FOW.az.pl dał już mordą w trociny??
Aha - u mnie oczywiście, też muszę się co chwila logować.
Bo rozumiem, że FOW.az.pl dał już mordą w trociny??
Aha - u mnie oczywiście, też muszę się co chwila logować.
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...