Rumuni znowu!
Moderator: nicpon
Rumuni znowu!
Znowu wygrał tam jakiś koleś, ala... dobra. Znowu do anulowania! Ech, nic nie rozumieją! 

Użytkownik nieaktywny, ale gadatliwy.
Rumuni znowu!
A tak z ciekawości.
Czy przedstawiono jakieś wyniki śledztwa które by potwierdzały, że podczas wcześniejszych wyborów dopuszczono się czynów dyskwalifikujących wyniki?
Bo z tego co do mnie dotarło to chodziło głównie o pozycjonowanie pewnych treści na TikToku. A na to raczej paragrafu nie ma.
A Ty się nie śmiej z Rumunów.
Zobaczymy co się u nas będzie działo jeśli wygra nie ten co trzeba.
Czy przedstawiono jakieś wyniki śledztwa które by potwierdzały, że podczas wcześniejszych wyborów dopuszczono się czynów dyskwalifikujących wyniki?
Bo z tego co do mnie dotarło to chodziło głównie o pozycjonowanie pewnych treści na TikToku. A na to raczej paragrafu nie ma.
Wśród ludzi człowiek dziczeje.
Waldemar Łysiak
Waldemar Łysiak
Rumuni znowu!
A który ma wygrać?Zobaczymy co się u nas będzie działo jeśli wygra nie ten co trzeba.
Rumuni znowu!
Żarty żartami, ale żeby konklawe nie unieważnili...
Waldemar Łysiak
Waldemar Łysiak
Rumuni znowu!
Jackowski Krzysio już kłapnoł ,że wyborów nie wygra ani Hołownia ani Trzaskowski zastanawiam się czy czy nie zagrać u bukmacherów .Gregski pisze: ↑ A tak z ciekawości.
Rumuni znowu!
Nie widziałeś ? Już Trumpa wybrali, żeby nie chciał kupić lub zdobyć bazyliki św. Piotra.
A co do Rumunów, to unieważniony miał mieć finansowanie od funduszu mocno powiązanego z Moskwą.
I przy okazji od rosyjskich farm trolli z wpisami popierającymi go w mediach społecznościowych.
Ludzkość dzieli się na trzy części.
Żywych, zmarłych i tych co na morzu.
Żywych, zmarłych i tych co na morzu.
Rumuni znowu!
Tak, już widzę oczami wyobraźni Muska wśród kardynałów próbującego usprawnić system.
U nas trolle też działają. Z obu głównych stron.
Niektóre próby są dosyć desperackie.
Właśnie przy porannej kawie natknąłem się na taki klip.
Cóż, życie przeniosło się do internetu i nie ma na to rady.
A rząd Rumunii obraził się na wynik wyborów, więc zabiera swoje zabawki i wychodzi z tej piaskownicy.
Waldemar Łysiak
Waldemar Łysiak
Rumuni znowu!
Gregski, co trzeba powiedzieć byś zrozumiał, że nikt na nikogo w Rumunii się nie obraził, ale jeżeli prawo zabrania finansowania kampanii z określonych źródeł i jeśli dochodzi do wtrącania się obcych państw (w sposób zakamuflowany) w kampanię, to unieważnienie wyborów jest tego naturalną konsekwencją. Tak to działa. Ja rozumiem, że jesteś zwolennikiem wolnej amerykanki bez żadnych zasad. Ale tak skonstruowany system nie będzie miał NIC wspólnego z demokracją, będzie opresyjny i zwykły człek nie będzie miał żadnego wpływu na bieg wydarzeń. Czy to tak trudno zrozumieć?A rząd Rumunii obraził się na wynik wyborów...