Możemy zniszczyć europe i pomścić holokaust .

czyli hobby, kultura, sztuka, wścieklizna i w ogóle offtopic...

Moderator: nicpon

Piotr S.

Możemy zniszczyć europe i pomścić holokaust .

Post autor: Piotr S. »

Izraelski profesor powiedzial że Izrael móglby pomścić holokaust , unicestwiajac miliony niemcow jak i innych europejczykow .

"Jestesmy w posiadaniu setek glowic nuklearnych i rakiet , i mozemy je odpalic w kazdym kierunku , byc moze nawet i w Rzym . Wiekszosc europejskich stolic jest celami dla naszych sil powietrznych"

"Nasze sily zbrojne nie są trzydzieste najsilniejsze na swiecie , ale raczej drugie lub trzecie.Mamy możliwość by pociągnać świat razem z nami . I zapewniam was że tak sie stanie , zanim Izrael zostanie zniszczony."
[pakalert.wordpress.com/2009/01/26/israeli-professor-we-could-destroy-all-european-capitals/]
......................................................................................................................................................................................................................
No cóż można powiedzieć ??? :o :o oni z Europy zrobili zakładników ,
twierdzenie ,że jak my będziemy ginąć to zniszczymy innych co za bezczelność powiem wam ,że nigdy nic podobnego nie słyszałem dla mnie to najlepszy dowód na to ,że każdy ma prawo do obrony i do broni atomowej właśnie przed takimi idiotami ,którzy mają chore pomysły .
Uważam ,że wypowiedz ta jednoznacznie przekreśla wiarygoidność izraela ,który zrobił z USA i Europy zakładników swoich spraw i interesów mam nadzieje , że w końcu otworzymy wszyscy oczy z czym mamy doczynienia.
ODPOWIEDZ