Czy mogę się grzecznie spytać co za 'inteligentny inaczej' moderator przeniósł wątek z Forum PMW na Forum Wojny światowe? Natychmiast na jednej nodze temat z powrotem tam gdzie jego miejsce!!

Moderator: nicpon
Ja przeniosłem. Powód: jak dotąd, w temacie nie ma ani słowa na temat związku Bangorów z PMW. Miło będzie, jeśli ktoś ten związek bliżej zdradzi (lub da znać, gdzie będzie można o tym poczytać)crolick pisze:Czy mogę się grzecznie spytać co za 'inteligentny inaczej' moderator przeniósł wątek z Forum PMW na Forum Wojny światowe? Natychmiast na jednej nodze temat z powrotem tam gdzie jego miejsce!!
Są na tym świecie dokumenty, o których Karolom się nie śniłokarol pisze:odpowiedź fajna, ale związku i tak żadnego nie widać poza zapewnieniem "autora"
Do forumowicza Waldek K., chyba Pan nie rozumie znaczenia słowa uczciwie. Nieuczciwe postepowanie, to np. kradzież własności autorskiej z witryny internetowej, co czasami było przedmiotem dyskusji na FOW. Czekałem, aby administrator FOW, albo któryś z moderatorów tego Forum zwrócił uwagę uczestnikowi na obraźliwe sformułowanie (podkreślone powyżej), które napisał pod adresem Crolicka, mnie nie za bardzo wypada stawać w jego obronie. Wychowałem go tak, aby zawsze postepował uczciwie i nie dopatrzyłem sie jak dotąd odstępstwa od tej zasady. A jak ktoś chce mieć pełną informację to może sam starać się ją uzyskać. Dostali Państwo częściową informację, co jest lepsze niż zerowa informacja. A czytający uważnie posty zrozumieją o co chodzi.Waldek K pisze:Jeśli jest jakiś związek tych okrętów z PMW, fajnie i (uczciwie -podkreślenie JB) by było napisać o tym w pierwszym wątku, a nie bawić się z forumowiczami i moderatorami w "chowanego"...
mam nadzieję, że jesteś prorokiem, bo rano samolotem lecę do zgniłego socj... tfu kapitalizmucrolick pisze:Są na tym świecie dokumenty, o których Karolom się nie śniłokarol pisze:odpowiedź fajna, ale związku i tak żadnego nie widać poza zapewnieniem "autora"Nie bój żaby, jeszcze zdążysz przed śmiercią o tym poczytać