Od razu uprzedzam, że jeżeli ktoś jest laikiem (są tu tacy

Co w niej opisano? Wrzucam streszczenie z okładki:
"W książce przedstawiono rozważania odnośnie zasadności budowania wielozadaniowych okrętów nawodnych w aspekcie istniejących zagrożeń na potencjalnych akwenach działań w odniesieniu do Marynarki Wojennej RP. Podjęto także próbę wyodrębnienia kluczowych cech konstrukcyjnych oraz parametrów taktyczno-techniczych dla jednostek spełniających określone wymagania związane z działaniem na tych akwenach. Ponadto, poddano ocenie konstrukcję korwet projektu 621 na tle wybranych typów okrętów o zbliżonych rozmiarach."
Publikacja liczy sobie łącznie 132 strony formatu A5, w tym 11 załączników, 12 rysunków i 11 tabel wydrukowanych w czerni i bieli na papierze o gramaturze 90 gr/mkw. Kolorowa okładka na kredowanym papierze jest jednostronnie foliowana.
Cena za egzemplarz: 12 PLN plus koszty wysyłki (nie do końca jestem pewien, ale raczej nie więcej niż 5 PLN - info wstawię jutro).
Zamówienia kierować na Priva. Ponieważ jestem leniem to jako formę płatności akceptuję tylko przelew na wskazany przeze mnie numer rachunku.
Niestety wydawnictwo przez pomyłkę skorzystało z okładki w wersji Beta. Różnice w sumie niewielkie. Zamiast "Amatoli" jest "Blas de Lezo" no i... wstyd przyznać... dwa błędy ortograficzne w angielskojęzycznym streszczeniu. Ponieważ mieszałem nieco z plikami do druku to poczuwam się do częściowej winy za ten stan