FOW na wyspach
FOW na wyspach
Panowie, kto jeszcze z FOW-owiczów osiadł w UK? Może będzie jakaś szansa się spotkać.
Obecnie rezyduję w Warrington, między Manchesterem a Liverpoolem.
-
FOW na wyspach
W Liverpoolu w kompleksie dworca jest taki mały antykwariat historyczny. Bywały tam ciekawe pozycje.....
Re: FOW na wyspach
Od dawna nie jeżdżę na północ, choć kilkakrotnie odiwedzałem wszystkie 3 miasta. Przy następnej podróży w rejony dam znać. Na stałe mieszkam w Swindon w hrabstwie Wiltshiremcwatt pisze:Panowie, kto jeszcze z FOW-owiczów osiadł w UK? Może będzie jakaś szansa się spotkać.
No to ja również się piszę na tę wyprawę! Przepraszam, że się wpraszam ale pokusa wycieczki wzięła górę
A co do mojego miejsca pobytu: Doncaster-Sheffield.
Może zrobimy jakieś małe sympozjum FOW w środkowo-północnej Anglii? Co Ty na to McWatt?
A co do mojego miejsca pobytu: Doncaster-Sheffield.
Może zrobimy jakieś małe sympozjum FOW w środkowo-północnej Anglii? Co Ty na to McWatt?
Za dzień, za dwa, za noc, za trzy choć nie dziś...
Za noc, za dzień doczekasz się, wstanie świt...
Za noc, za dzień doczekasz się, wstanie świt...
Co prawda z mojej winy nie było żadnego spotkania, ale teraz moja sytuacja jest na tyle stabilna że chętnie bym się spotkał na Wyspach.
Mieszkam w St Helens, rzut beretem od Liverpoolu.
W Polsce sympozja odbywały się na Błyskawicy, to może dla podtrzymania tradycji też spotkamy się na jakiejś łajbie - np na Belfaście?
Jestem otwarty na propozycje
Mieszkam w St Helens, rzut beretem od Liverpoolu.
W Polsce sympozja odbywały się na Błyskawicy, to może dla podtrzymania tradycji też spotkamy się na jakiejś łajbie - np na Belfaście?
Jestem otwarty na propozycje