co lubisz robić na popracy? to dziwne, ale czy zdajemy sobie sprawę z tego, co jest naszym hobby? i czy podświadomie wyróżniamy je w czasie znawym popracy?
1. Miło, że ktoś się tak od razu wziął za "rozkręcanie towarzystwa"
2. Co do mojego hobby, to jest pewien problem, ponieważ należę do tego grona ludzi, którzy realizują swoje hobby w... Pracy. Jestem tancerką i choreografem. Taniec to 70% mojego życia. Utrzymuję się z uczenia tańca... Więc... Nie mogło być lepiej .
A czas wolny od nauki i pracy spędzam zwykle przy komputerze lub z książką w ręku.
"The only rules that really matters are these: What a man can do, and what a man can't do."
wiesz Wampi. po przemysleniu sprawy doszedłem do wniosku, że prowadzisz niezdrowy tryb życia, musisz to zdecydowanie zmienić...
na początek kup sobie coś dziwnego, bo kuracja rozpoczęta...
A ja w w olnych chwilach grzebię w necie i produkuję się na niwie gier planszowych.
Fajna zabawa, żona się śmieje mówiąc, że bardziej lubię te gry robić, jak w nie grać.
wiesz Wampi. po przemysleniu sprawy doszedłem do wniosku, że prowadzisz niezdrowy tryb życia, musisz to zdecydowanie zmienić...
na początek kup sobie coś dziwnego, bo kuracja rozpoczęta...
jak to mówią... Na coś umrzeć trzeba...
"The only rules that really matters are these: What a man can do, and what a man can't do."