![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Moderator: nicpon
Na pokład "Bismarcka" został zaokrętowany w Gdyni. Miał okazję obejrzeć cieśniny duńskie 23 maja 1942 roku i dotrzeć aż do brzegów Grenlandii.
podczas którego w dość przypadkowy sposób zatopiony został HMS "Hood" i lekko uszkodzony nowy pancernik HMS "Prince of Wales"
UWAGA! Forum Ocean Blue Felidae jest profesjonalnym, nie anonimowym forum zamkniętym. Z założenia jest przeznaczone TYLKO I WYŁĄCZNIE dla niewielkiego grona osób dobrze znanych administratorom osobiście (lub przynajmniej telefonicznie, a nie poprzez internet). Służy do wymiany informacji w zdrowej, koleżeńskiej atmosferze, oraz do przygotowywania różnego typu materiałów prasowych, do których żadnym razie osoby trzecie nie mogą mieć dostępu. Ponadto przy rejestracji wymagane jest podanie pełnych danych, takich jak m.in. miejsce zamieszkania, zawód, zainteresowania itp. W razie wątpliwości, proszę kontaktować się z administracją poprzez e-mail
Emden pisze:Ja tylko kilka kwiatków zacytuje:Na pokład "Bismarcka" został zaokrętowany w Gdyni. Miał okazję obejrzeć cieśniny duńskie 23 maja 1942 roku i dotrzeć aż do brzegów Grenlandii.podczas którego w dość przypadkowy sposób zatopiony został HMS "Hood" i lekko uszkodzony nowy pancernik HMS "Prince of Wales"
Oraz:UWAGA! Forum Ocean Blue Felidae jest profesjonalnym, nie anonimowym forum zamkniętym. Z założenia jest przeznaczone TYLKO I WYŁĄCZNIE dla niewielkiego grona osób dobrze znanych administratorom osobiście (lub przynajmniej telefonicznie, a nie poprzez internet). Służy do wymiany informacji w zdrowej, koleżeńskiej atmosferze, oraz do przygotowywania różnego typu materiałów prasowych, do których żadnym razie osoby trzecie nie mogą mieć dostępu. Ponadto przy rejestracji wymagane jest podanie pełnych danych, takich jak m.in. miejsce zamieszkania, zawód, zainteresowania itp. W razie wątpliwości, proszę kontaktować się z administracją poprzez e-mail
Woda była też na początku wypierana przez ciało Archimedesa, a nie przez koronę. Tak więc był to rozsądny komentarz ze strony kolegi. Szkoda, że prawdopodobnie nigdy nie będziesz w stanie pojąć tego, co właśnie napisałem. Lecz może jeśli już jutro zapisałbyś się na polonistykę, to prawdopodobnie na kilka dni przed śmiercią ogarnąłbyś.Emden pisze:Przerzutki sa ShimanoAnonymous pisze:Shinano? Skąd ten nick?
Nie potrafiłeś wymyślić nic kreatywnego, aż tu nagle spojrzałeś przypadkiem na przerzutkę przy swoim rowerze i.. trach! Eureka?
eL-O-eL![]()
![]()
![]()
Roządne komentarze - nie ma co...
1. Mama cię nie nauczyła, że do starszych trzeba się wyrażać z należytym szacunkiem?Emden pisze:Wybacz - komentarze typu "dziecie" możesz pozostawic sobie.
Rozumiem, ze masz polonistyke ukończoną?
Odbijając piłeczkę - skad masz ten nick? Naczytałes sie powieści "akcji"? I Eureka?
Nie potrafiłeś wymyli nic kreatywnego? Może "Olimp"? Kreatywniejszy nie bedziesz, ale mięśnie urosną... może.
Skąd wiesz ile mam lat?T. Clancy pisze:1. Mama cię nie nauczyła, że do starszych trzeba się wyrażać z należytym szacunkiem?Emden pisze:Wybacz - komentarze typu "dziecie" możesz pozostawic sobie.
Rozumiem, ze masz polonistyke ukończoną?
Odbijając piłeczkę - skad masz ten nick? Naczytałes sie powieści "akcji"? I Eureka?
Nie potrafiłeś wymyli nic kreatywnego? Może "Olimp"? Kreatywniejszy nie bedziesz, ale mięśnie urosną... może.
2. T.C. nie pisze powieści 'akcji'. Po takowe odsyłam do Lundluma, a ciebie namawiam do lektury techno/political-thrillerów.
P.S.
A istoty tego nick'u i tak byś nie zrozumiał.
1. Z wykopalisk.Emden pisze: Skąd wiesz ile mam lat?
Skąd mam wiedziec ile ty masz lat?
Poza tym odnosze sie z szacunkiem do tu obecnych, bez wzgledu na to ile mają lat.
Tobie radze tego samego.
Po prawdzie nie zależy mi na poznaniu "istoty Twojego nick'u". Tylko pokazuje, ze jeżeli sie chce mozna przyczepić się do wszstkiego. Ale wypada przy tym mysleć...