Jednostki Wolnego Miasta Gdańska
- tender
pothkan - Za planik dziękuję, chociaż akurat ten statek mam we wspomnianej książeczce pokazany w dwóch rzutach, ale za to "sznureczek" jest "palcy lizać
". A tak z pewną nieśmiałością taką - a ew. planiki tych mniejszych gdańskich "suchogruzow" gdzieś tam dnie szuflady egzystują? Jeśli to byłoby zaśmiecanie wątku i prywata to możemy przenieść dyskusję na priva.
- crolick
- Kontakt:
Dzięki Michale za piękne zdjęcie. Czy ma ktoś więcej?! Bo nie jestem pewien czy kolor masztów powinien być jednolicie brązowawy (jak na okładce JSC) czy też biało-czarny (jak wykonano model JSC)?Glasisch pisze:takie zdjęcie może się przydac?
![]()
Image Hosting provided by ImageBam
Źródło nieznane, opasły internet, ale zdjęcie przedwojenne
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
- pothkan
Chwilowo główna pozycja pożyczona, więc uzbrój się w cierpliwość. No i podaj, jakie statki cię interesują... kilku mogę poszukać.tender pisze:pothkan - Za planik dziękuję, chociaż akurat ten statek mam we wspomnianej książeczce pokazany w dwóch rzutach, ale za to "sznureczek" jest "palcy lizać". A tak z pewną nieśmiałością taką - a ew. planiki tych mniejszych gdańskich "suchogruzow" gdzieś tam dnie szuflady egzystują? Jeśli to byłoby zaśmiecanie wątku i prywata to możemy przenieść dyskusję na priva.