Mega offtopic

czyli hobby, kultura, sztuka, wścieklizna i w ogóle offtopic...

Moderator: nicpon

Awatar użytkownika
Grom

Post autor: Grom »

Zelint pisze:Była to wypowiedź na temat i nie zawierająca żadnych personalnych przytyków.
Na temat zawierająca przytyki, a zinteresowani wiedzą o co biega. :wink:
Zelint pisze:Ten post Groma jest bardzo niefajny i naprawdę nie wiem co jest jego przyczyną...
No cóż Rafale. Jest niefajny to fakt, a nie wiesz, a może do tej pory już wiesz co jest jego przyczyną.
Zelint pisze:Nie wiem czy FOW nie dojrzał do tego by MiKo ogłosił regulamin forum. Mógłby się on sprowadzać do jednego zdania: "Nie rób drugiemu co Ci niemiłe"...
Czy taki jak na DWS, że użytkownik nie ma prawa wymieniać swobodnie argumentów z moderatorem bo mu wyłączą konto na 2 lata ? Mi się to przytrafiło i do dziś nie jestem w stanie uwierzyć o jaką drobnostkę szło, a może wczuwanie się w rolę ? ;)
Awatar użytkownika
Zelint

Post autor: Zelint »

Mi się to przytrafiło i do dziś nie jestem w stanie uwierzyć o jaką drobnostkę szło, a może wczuwanie się w rolę ?
O ile wiem to nikt Ci konta nigdy na DWS nie wyłączał...
Awatar użytkownika
Grom

Zelint pisze:
Mi się to przytrafiło i do dziś nie jestem w stanie uwierzyć o jaką drobnostkę szło, a może wczuwanie się w rolę ?
O ile wiem to nikt Ci konta nigdy na DWS nie wyłączał...
Szanowny Rafale. Nie miewam problemów z pamięcią, ale zostawmy to na boku.
Awatar użytkownika
karol

Post autor: karol »

Wiesz Konrad, jednak jak widzę nick Donitzz to się zastanawiam, co robi mod czy admin....
Użytkownik nieaktywny, ale gadatliwy.
Awatar użytkownika
Grom

karol pisze:Wiesz Konrad, jednak jak widzę nick Donitzz to się zastanawiam, co robi mod czy admin....
A ja nie Karolu. Być może nick Donitz jest zajęty i skrypt forum nie pozwala na resjetrację 2 użytkowników o tym samym nickname. By to zrozumieć trzeba trochę internetu, administarcji i php liznąć ;) Nie mówię, że każdy admin musi to znać. :lol:
Zelint pisze:ich artykuły o PMW są drukowane w MSiO, a Groma nie. A może warto się zastanowić dlaczego tak się dzieje?
I jeszcze jedno Rafale. Fakt. Artykuły mojego autorstwa nie były drukowane w MSiO, ale dlatego, że MSiO nie otrzymało ani jednego artykułu z prośbą o publikację.
ODPOWIEDZ