Mega offtopic

czyli hobby, kultura, sztuka, wścieklizna i w ogóle offtopic...

Moderator: nicpon

Awatar użytkownika
Grom

Post autor: Grom »

JB pisze:Wygląda to na "salon odrzuconych"
Wygląda to na trochę pracy internauty, który przypadkiem nie ma przedrostka i nie jest godzien dostąpić zaszczytu pisania o PMW. Tylko namaszczonym wolno to robić. Kolesiostwo i surrealizm jak w PRL-u. Skąd ja to znam?
crolick pisze:Czyli co - czy już mam się czuć zbrukany czy jeszcze nie?!
Wystarczy jak chorobe ambicji potraktujesz polopirynką.
P.S.
Żegnam Państwa.
Awatar użytkownika
Wicher

Post autor: Wicher »

Konrad - wydaje mi się, że trochę przesadzasz i za bardzo to wszystko bierzesz do siebie.
Dobra rada - puść to "mimo uszu" i dalej rób swoje. Zawsze jest tak, że jedni są za a drudzy przeciw. Życie. Koniec.
Grom pisze:Żegnam Państwa.
Kolego - tylko nas nie strasz, że znowu się z forum wypisałeś...
Za dzień, za dwa, za noc, za trzy choć nie dziś...
Za noc, za dzień doczekasz się, wstanie świt...
Awatar użytkownika
Zelint

Post autor: Zelint »

Ja się osobiście dziwię, że Grom wraca teraz do tematu z maja 2008 r. i który powinien umrzeć śmiercią naturalną w głębinach forum.

Tym bardziej, że wcześniej sam napisał:
Grom pisze:Jako administrator strony i forum nie biorę odpowiedzialności za to co pisze Karol. Jest on dorosłym człowiekiem i ma swoje zdanie, więc pisze to co chce. W żaden sposób, ani strona ani forum nie mają wpływu na opinie Karola wyrażane o innych stronach czy użytkownikach innych serwisów. Więc jeśli są jakieś niejasności proszę o nie mieszanie stronki do wzajemnych przytyków i złośliwości.
Była to wypowiedź na temat i nie zawierająca żadnych personalnych przytyków.

Tymczasem teraz, po kilku miesiącach, bez sensu sobie pojechał po JB i Crolicku jakby to ich winą było, że ich artykuły o PMW są drukowane w MSiO, a Groma nie. A może warto się zastanowić dlaczego tak się dzieje? Może dlatego, że ich artykuły są ciekawsze? Albo, że napisane są na podstawie źródeł dostępnych tylko w archiwach CAW w Warszawie? Ale nie. Po co się zastanawiać. Przecież oni nie mogą pisać ciekawiej i z dostępem do niedostępnych dla Groma materiałów. Trzeba im dokopać. Ale jak? Najlepiej personalnie... Grom zarzuca im namaszczenie (przez kogo i do czego?), kolesiostwo (z kim? z redakcją MSiO?) i surrealizm jak w PRL (tego to już zupełnie nie rozumiem). Ten post Groma jest bardzo niefajny i naprawdę nie wiem co jest jego przyczyną...

Nie wiem czy FOW nie dojrzał do tego by MiKo ogłosił regulamin forum. Mógłby się on sprowadzać do jednego zdania: "Nie rób drugiemu co Ci niemiłe"...
Awatar użytkownika
karol

Post autor: karol »

Aleś Ty regulaminowy :ups: Może byś coś konkretnego napisał i na temat, a nie maglował tu brednie o regulaminach? Kolega się z nami pożegnał i tyle, nie Tobie oceniać Jego pobudki do takiego postępowania.
"Nie rób drugiemu co Ci niemiłe"...
i kto to pisze :roll:
Użytkownik nieaktywny, ale gadatliwy.
Awatar użytkownika
Zelint

karol pisze:
"Nie rób drugiemu co Ci niemiłe"...
i kto to pisze :roll:
I kto to pisze :o :o :o

p.s. Ja wiem Karolu, że czego bym nie napisał to Ty i tak zawsze będziesz miał przeciwne zdanie...
Awatar użytkownika
karol

Buahaha, nie myśl że mnie się pozbędziesz napojem z cekuty, jestem twardziejszy nawet od Socratesa i trucizny na mnie nie działają wcale. Jedyny sposób, to mnie znudzić, a do tego to zdolny nie jesteś, chyba. :D
A nie rozgoryczaj się małym słowem krytyki, bo wielokrotnie Twoje zdanie właśnie popierałem i jak masz racje, to dalej popieram.
Awatar użytkownika
Zelint

Dyskusję mogę zakończyć stwierdzeniem, że żałuję, że Konrad po raz drugi postanowił zrezygnować z pisania na forum. Uważałem i nadal uważam, że jego merytoryczne posty były wartościowe i wnosiły wiele do każdego tematu, w którym zabierał głos...

p.s. :lol:
twardziejszy nawet od Socratesa
Obrazek

To był świetny piłkarz swoją drogą... :D
Bukowa

Post autor: Bukowa »

I Nas załatwił w 1986 roku.I to z miejsca hi, hi...
A reszta .....
Jakbym słyszał tych z sejmu......
Feeeee ......
Pozdrowionka
Robert
Awatar użytkownika
karol

No ale i naszym nie braknie fantazji i wreszcie doczekałem się odblokowania Niedzielana! Popisówka, bez aluzji partyjnych! :D
Awatar użytkownika
crolick
Kontakt:

Post autor: crolick »

Z 1986 roku to pamiętam jedynie poprzeczkę Tarasiewicza i takie przeciągłe ooooooohhh po osiedlu...
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Bukowa

No to długo musiałeś czekać Karolu!
88 minuta przy stanie 4:0
Ale zawsze: "Lepszy rydz niż nic".
Zobaczymy w Barcelonie
Tylko, że to nie będzie ... niedziela..
Pozdrowionka
Robert
Bukowa

P.S. Do Crolicka:
Jeszcze był słupek.... i nożyce Bońka ...
Kurde....
Pozdrowionka
Robert
Awatar użytkownika
Marmik

Post autor: Marmik »

Zelint pisze:Nie wiem czy FOW nie dojrzał do tego by MiKo ogłosił regulamin forum. Mógłby się on sprowadzać do jednego zdania: "Nie rób drugiemu co Ci niemiłe"...
Ależ każdy rejestrując się na forum zaznajamia się z zasadami (typowymi) na nim obowiązującymi. To, że często są łamane to chyba (?) norma, ale nie ma potrzeby by tworzyć regulamin w sytuacji gdy nie stosuje się aparatu wymuszającego respektowanie zapisów.
To co dla innych jest brzegiem morza, dla marynarza jest brzegiem lądu.
Awatar użytkownika
SmokEustachy
Kontakt:

Post autor: SmokEustachy »

veto
Awatar użytkownika
karol

SmokEustachy pisze:veto
No wiesz, mógłbyś chociaż napisać do czego, bo w tym temacie kilka wątków jest :lol: Ja wetuję veto, co Ty na to?
Awatar użytkownika
SmokEustachy
Kontakt:

Post autor: SmokEustachy »

karol pisze:
SmokEustachy pisze:veto
No wiesz, mógłbyś chociaż napisać do czego, bo w tym temacie kilka wątków jest :lol: Ja wetuję veto, co Ty na to?
Vetuję regulamin akurat teraz.
ODPOWIEDZ