fdt pisze:Jezu... to ty chyba lubisz się katować... na samym FOW machnęłeś (na teraz) 1317 postów... ciekawe kto cię tak zmusza ... no i czy tylko do tego .
Jezu... to ty chyba lubisz się katować... na samym FOW machnęłeś (na teraz) 1317 postów... ciekawe kto cię tak zmusza ... no i czy tylko do tego .
czy w realu być w ogóle ze mną dyskutował? nie sądzę, bo nie przyjechałbyś do tczewa pogadulić na temat wielokalibrowego karabinu stanowiącego podstawowe ubrojenie kutra trałowego po wojnie
karol pisze: czy w realu być w ogóle ze mną dyskutował? nie sądzę, bo nie przyjechałbyś do tczewa pogadulić na temat wielokalibrowego karabinu stanowiącego podstawowe ubrojenie kutra trałowego po wojnie
Co masz na myśli ???
karol pisze:kurcze blade, jakie ma rozmiary ten obrazek, że wykańcza mi celerona? te 100 dpi to co to za wartość, przy obrazkach ok. 20 centymetrowych mi zdycha karta o procek szkoda że Mac-a sprzedany, ten by wzion wszystko (z wirusami włącznie)
Udało mi się kilka pomniejszyć po ściągnięciu (ale dopiero na 750 Mh) - zacząłem czyścić te scany pożółkłych i pogiętych karteczek - zacząłem (oczywiście) od V-116 - ale idzie jak ... - w dwóch podejściach doszedłem (od dziobu) dopiero za pierwszy komin
a czy ktos moze zmniejszyc te obrazki i podeslac mi na poczte. bo moj komp odmawia ich otworzenia
z gory dzieki
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Ale co chcesz ? Mam ściągnięte V-116, V-170, oba pliki z naszymi minowcami, Albatrosa i Konigsberga (II) - ściągnąłem je do 2000-2500 pixeli dzięki czemu mają po 400-760 kB.
I podaj adres
doszlo thnx. tylko czym sie rozni nr 01 od 02 [oprocz stempelka w innym rogu?]