krążownik Dalmacija

Okręty Wojenne lat 1905-1945

Moderatorzy: crolick, Marmik

Gangut

Post autor: Gangut »

karol pisze:Biorąc pod uwagę cały szereg warunków do spełnienia, to faktycznie nic tam nie jest zeskanowane. Pothkan to miłe, że usiłujesz pomóc w zbędnym wysiłku, ale ściąganie czegoś po ściągnięciu najpierw jakiś bajerów dla użytkowników wolnych łączy jest katorgą, której ja nie podejmuję. Jak masz plik, to go połóż w normalnym miejscu, a nie na jakiejś fanaberii :lol:
Nie za bardzo Cię rozumiem.

Wszedłem w ten link, wybrałem darmową opcję kliknąłem raz, wprowadziłem 4 literowe hasło kliknąłem po raz drugi i za kilka sekund mam artykuł :lol: - a trzeba wiedzieć, że wolę książki niż komputery bo to magiczne pudełeczka :oops:

Przy okazji DALMACJI - czy Polska podejmowała jakieś inne próby zakupów okrętów z demobilu lub wykańczanych zaraz po wojnie czy na FM-kach i kanonierkach sie skończyło :?:

Pozdrawiam
Navigare...
Awatar użytkownika
pothkan
Kontakt:

Post autor: pothkan »

Widzisz Karolu - wystarczy chcieć, a nie od razu na "nie" :P
Awatar użytkownika
Zelint

Post autor: Zelint »

Też ściągnąłem bez żadnego problemu...
Awatar użytkownika
karol

Post autor: karol »

Dobrze, dobrze, nie muszę tego czytać, będę nudził pytaniami. A do angielskich fanaberii zniżać się nie będę, zaś swoje serwisy przepiszę na chiński, żeby było je łatwiej czytać i dam czteropoziomowe hasła, żeby łatwiej było zrobić ściąganie :P Jak widzisz pothkan, moje stanowisko dalekie jest od zmiany, jak was bawią tego typu serwisy, to się bawcie, ale nie żałujcie innym, że mają do nich wstręt, po prostu jeden lubi wódeczkę z kawiorem, a drugi z piwem...
Użytkownik nieaktywny, ale gadatliwy.
Awatar użytkownika
pothkan
Kontakt:

Post autor: pothkan »

karol pisze:po prostu jeden lubi wódeczkę z kawiorem, a drugi z piwem...
Wódeczka z piwem? Uuu, wielbiciel "ubotów" się znalazł :lol:
Awatar użytkownika
de Villars
Kontakt:

Post autor: de Villars »

ach, nie ma to jak u-boot :lol:
Si vis pacem, para bellum
http://springsharp.blogspot.com/
ODPOWIEDZ