buhahahaha
na Wielkiejrzeczpospolitej zawsze były niezłe jaja, ale teraz to już przeszli samych siebie . Rakiety 'konik polny' mnie rozwaliły poprostu.
uwielbiam ta stronę.
a co do arkuszy - dlaczego jako najlepszą przyjąłes stal włoską i dlaczego np. Bismarck ma wychylony pancerz? (pancerz jest brany z ejonu wież?)
seawolf pisze:buhahahaha
na Wielkiejrzeczpospolitej zawsze były niezłe jaja, ale teraz to już przeszli samych siebie . Rakiety 'konik polny' mnie rozwaliły poprostu.
uwielbiam ta stronę.
a co do arkuszy - dlaczego jako najlepszą przyjąłes stal włoską i dlaczego np. Bismarck ma wychylony pancerz? (pancerz jest brany z ejonu wież?)
1. Dlatego ma B wychylony pancerz bo tak CIA mi napisal.
2. Wloska stal jest najlepsza bo tak wyglada w swietle tej tabelki.
W Bismarcku pancerz jest wychylony tylko w rejonie wież. Ale to i tak nie tak
Aby uzyskac prawdziwy ekwiwalent - trzeba przynajmniej dodać do burty ekwiwalent wynikający z istnienie pancernego pokładu.
Okun faktycznie dał w swoim kalkulatorze (dzieki któremu powstały te tabelki) najlepszą wartość dla stali włoskiej...
CIA pisze:W Bismarcku pancerz jest wychylony tylko w rejonie wież. Ale to i tak nie tak
Aby uzyskac prawdziwy ekwiwalent - trzeba przynajmniej dodać do burty ekwiwalent wynikający z istnienie pancernego pokładu.
Okun faktycznie dał w swoim kalkulatorze (dzieki któremu powstały te tabelki) najlepszą wartość dla stali włoskiej...
Spox - ja na razie sam pancerz burtowy licze
Ekwiwalent tez bedzie.
"Aby uzyskac prawdziwy ekwiwalent - trzeba przynajmniej dodać do burty ekwiwalent wynikający z istnienie pancernego pokładu."
dlaczego? nie rozumiem co ma p.pokl. do burtowego?