Witam
Mma pytanie. Ponieważ zbieram kolekcje filmów emotowanych na national geografic z serii łowcy mórz mam prośbę i pytanie czy ktoś może nagrywał jakieś odcinki i ma na video dvd lub divx
dzieki
pozdr
Łowcy mórz
Mam nagrane na DVD pięć odcinków:
1. SMS Dresden z Wyspy Robinsona Crusoe
2. Wrak Foxa. Arktyczne dziedzictwo Franklina
3. HMS Doterel
4. Rusałka. Zaginiony pancernik cara
5. Śmierć w Cieśninie Dardanele
Mogę nagrać na płyty i Ci to przesłać. Podaj tylko adres. Mój mail: tomasz_malysz@op.pl
1. SMS Dresden z Wyspy Robinsona Crusoe
2. Wrak Foxa. Arktyczne dziedzictwo Franklina
3. HMS Doterel
4. Rusałka. Zaginiony pancernik cara
5. Śmierć w Cieśninie Dardanele
Mogę nagrać na płyty i Ci to przesłać. Podaj tylko adres. Mój mail: tomasz_malysz@op.pl
retopa,
ponieważ wydaj mie się, że jesteś na FOW nowy, to możesz nie być świadom pewnych starych historii. Miom obowiązkiem jest poinformowanie Cię, iż chazi zajmuje się sprzedawaniem, otrzymanych za darmo w ramach shiploverskiej pomocy, materiałów.
Oczywiście rób jak chcesz, ale nie wszystkim się to podoba i nie wszyscy o tym wiedzą więc poprostu informuję.
ponieważ wydaj mie się, że jesteś na FOW nowy, to możesz nie być świadom pewnych starych historii. Miom obowiązkiem jest poinformowanie Cię, iż chazi zajmuje się sprzedawaniem, otrzymanych za darmo w ramach shiploverskiej pomocy, materiałów.
Oczywiście rób jak chcesz, ale nie wszystkim się to podoba i nie wszyscy o tym wiedzą więc poprostu informuję.