Sympozjum Polskie 'Osy' i ratowanie ORP Władysławowo
- miczman
Kto będzie chciał zawsze może sobie podskoczyć i pstryknąć fotkę kuterka po prostu (namiary sie poda). Dodam tylko, że niedaleko jest przedwojenna willa Adama Mohuczego.deglock pisze: Ustaliłem także że na tym poligonie nie ma nic ciekawego więc nie ma co sobie głowy zawracać.
MG
Czy na sobotnie spotkanie robimy w sprawie jedzenia jak podczas ostatniego spotkania na Oksywiu tj. każdy przynosi cosik??
-
Andrzej J.
Ludy Boży, potrzebny projektor i stosowne kable na sobotę. Laptop jest.
Michał - dopisz Radara z postu poniżej
Michał - dopisz Radara z postu poniżej
Ostatnio zmieniony 2006-08-17, 18:51 przez Andrzej J., łącznie zmieniany 1 raz.
-
radar
No właśnie, wysyłam rodzinkę na grzyby a tu taki sabotażAndrzej J. pisze:Oficjalna lista - patrz dwa posty wyżej
Nie wiem co z poniższymi osobami:
Radar = ??? - ewidentny brak
pani od Mitoko = prawie na pewno jest JB
Proszę o podawanie nazwisk Prezesowi na deglock@wp.pl - do 16 sierpnia
Pytanie - a Marek T., Absolut i wielu wielu innych zacnych mężów?
Radosław Opaliński
Rozkaz DF z 10IX, wskazuje , że Mohuczy na Kłoczu postawił +.
- Ksenofont
- miczman
ja z drugą połową będę jechał tą linią kursem, który jest przy hali o 1317. Czy ktoś z forumowiczów również?MMG pisze:Dojazd najlepiej linią 150 z przystanku obok Hali Targowej.
Rozkład jazdy na http://www.zkmgdynia.pl
- Mitoko
W tym czasie jeszcze nie dojadę jeszcze do Gdynimiczman pisze:ja z drugą połową będę jechał tą linią kursem, który jest przy hali o 1317. Czy ktoś z forumowiczów również?MMG pisze:Dojazd najlepiej linią 150 z przystanku obok Hali Targowej.
Rozkład jazdy na http://www.zkmgdynia.pl
Wykopany z DWS za żądanie prawdy
-
Andrzej J.
Na pierwszym zwiedzaniu 8 czerwca była zgoda kmdra Demczuka, dowódcy dywizjonu Okrętów Rakietowych. Moze Prezes coś wie jak to z dzisiejszym dniem w temacie "fotografia"?
Aha, na jutro będzie trzeba kupić kawę, herbatę, ciasteczka, cukier. Ogłaszam więc zbiórkę po 5 zł. Co zostanie, to przekażemy na fundusz FOW i Lastadii.
Aha, na jutro będzie trzeba kupić kawę, herbatę, ciasteczka, cukier. Ogłaszam więc zbiórkę po 5 zł. Co zostanie, to przekażemy na fundusz FOW i Lastadii.