jareksk pisze:Mam pytanie dotyczące niszczycieli rumuńskich. Czy ktoś ma rzuty górne tych jednostek i bliższe dane dotyczące ich przezbrajania w czasie wojny?
Czekam z niecierpliwością na odzew !
Piszę z pamięci - rzuty te powinny byc w ks. Haralda Focka "Z vor!" t.1-2, zaś infomacje o przezbojeniach w rozmaitych tekstach autorstwa Cracionuiu oraz ros. Szirokoradziie ("Korabli i katieri..."), Płatonowie (Nadwodnyje korabli....") oraz Bierieżnoja ("Korabli ... 1928-1945").
Andrzej J.
jareksk pisze:Mam pytanie dotyczące niszczycieli rumuńskich. Czy ktoś ma rzuty górne tych jednostek i bliższe dane dotyczące ich przezbrajania w czasie wojny?
Czekam z niecierpliwością na odzew !
Mam dodatkowy problem. Typ grecki "Aetos". Zakres przebudowy był bardzo duży. Na zdjęciach to niemal nowy niszczyciel. Czy ktoś posiada rysunki PO PRZEBUDOWIE ?
jareksk pisze:Mam dodatkowy problem. Typ grecki "Aetos". Zakres przebudowy był bardzo duży. Na zdjęciach to niemal nowy niszczyciel. Czy ktoś posiada rysunki PO PRZEBUDOWIE ?
też coś mam - tylko nie pamiętam - sprzed czy po przebudowie (ale coś mi się wydaje, że po).
Wrzuć to co masz
Chetnie wrzucę, żeby wyjąć
1. Umieszczanie grafiki na forum przekracza moje zdolności pojmowania.
2. Podaj mi swój mail - przynaję się zgubiłem - chyba, że to ten : mtkowalewski@kaskada.gda.pl ? Potwierdź