Sympozjum Polskie 'Osy' i ratowanie ORP Władysławowo
dodatkowe pytanie
Czy na Oksywie w piątek mogę zabrać syna (11 lat) ?
Jkrzew
Jkrzew
-
-
Uzyskałem zgodę Dowódcy Dywizjonu Okrętów Rakietowych kmdr Demczuka na naszą wizytę na Władysławowie. Lista uczestników wycieczki jest otwarta do dnia 16 sierpnia (środa) i musi być najdalej do czwartku dostarczona do dowództwa celem wystawienia przepustek.
Wstępnie ustaliłem naszą wizytę w piątek 18-stego sierpnia w godzinach od 14-15.30.
MG
Wstępnie ustaliłem naszą wizytę w piątek 18-stego sierpnia w godzinach od 14-15.30.
MG
-
THXAndrzej J. pisze:Dopisałem. BTW na Kobbenach ta pani była dowódcą.Mitoko pisze:A da się dopisać kobietę ??
Takie są skutki jak usłyszała iż na Kobbenach też jakaś była
Choroba - tak wcześnie ??deglock pisze:Uzyskałem zgodę Dowódcy Dywizjonu Okrętów Rakietowych kmdr Demczuka na naszą wizytę na Władysławowie. Lista uczestników wycieczki jest otwarta do dnia 16 sierpnia (środa) i musi być najdalej do czwartku dostarczona do dowództwa celem wystawienia przepustek.
MG
Wykopany z DWS za żądanie prawdy
Tak wcześnie bo w tych godzinach jest jeszcze d-ca dywizjonu pan kmdr Demczuk i bedzie mógł nam pomóc i zadbać o należytą organizację naszej wizyty.
Spotkanie naukowo-towarzyskie jest oczywiście po zakończeniu wizyty na Oksywiu. Zwracam uwagę kolegom, że kilka piw i strome schodnie na Władysławowie to nie jest szczególnie dobre połączenie
))
Spotkanie naukowo-towarzyskie jest oczywiście po zakończeniu wizyty na Oksywiu. Zwracam uwagę kolegom, że kilka piw i strome schodnie na Władysławowie to nie jest szczególnie dobre połączenie

-
Uprzejmie prosiłbym o dogłębne zapoznanie się z literaturą, szczególnie rozdział z powszechnie dostępnej książki Jarka Ciślaka PMW-1995 i Roberta Rochowicza dwa artykuły w MSiO nr 32 i 33 (= 1 i 2/2002) oraz Rochowicz - "Polskie rakietowe" w MSiO 4/2004.
Będzie się nam łatwiej pytać i dyskutować, jak też spisywać to czego nie wiemy.
Poza tym trzeba by określić jakieś kierunki dalszych badań dla Stowarzyszenia Lastadia i kolegów operatorów tudzież kolegów publicystów - technikalia, życiorysy 13 okrętów, ludzie z MOR-ów (także wątek z MOSG-u) , taktyka, organizacja...
Będzie się nam łatwiej pytać i dyskutować, jak też spisywać to czego nie wiemy.
Poza tym trzeba by określić jakieś kierunki dalszych badań dla Stowarzyszenia Lastadia i kolegów operatorów tudzież kolegów publicystów - technikalia, życiorysy 13 okrętów, ludzie z MOR-ów (także wątek z MOSG-u) , taktyka, organizacja...