JB
Miałem dokładnie takie same odczucia...Anonymous pisze:Nr 5 - ten mały to nie przypadkiem dawny USS Kearsarge stojący po drugiej stronie nabrzeża ?
W 1998 jeszcze stał...Tadeusz Klimczyk pisze:Nr 5 to dźwig stojacy w Puget Sound Navy Yard. Stocznia ta została w 1965r. przejęta przez Lockheed Shipbuilding i dotrwała do 1985r. Ciekawe czy dżwig jeszcze stoi ? Może google earth by pomógł ?
Japońskie?? Czyli gdzie? Kure???MiKo pisze: 6 - nosił największe i najlepsze armaty świata (morskie of course).
to, że jest do torped to dość jansne. Mylące są te okręty w tle, chyba jakieś katamarany, ale gdzie to może być?? Nie mam pojęcia9 - tu może być problem bo nie ma jak podpowiedzieć, może tak - podnosił pewien rodzaj broni...
6 - Kure nie. Ale największe nosił (pewien co prawda nie jestem ale miał taką możliwość)Adam pisze:Japońskie?? Czyli gdzie? Kure???MiKo pisze: 6 - nosił największe i najlepsze armaty świata (morskie of course).
to, że jest do torped to dość jansne. Mylące są te okręty w tle, chyba jakieś katamarany, ale gdzie to może być?? Nie mam pojęcia9 - tu może być problem bo nie ma jak podpowiedzieć, może tak - podnosił pewien rodzaj broni...
Tej trójki odgadniętej przez Seawolfa też nie widziałem)