Teller.
PS. Znów nie chce mi się logować

Ależ w odróżnieniu od postaci, która mnie zainspirowała nickiem, czyniłem to wyłącznie dla sławy i chwały, dobra materialne przekazuję kolejnemu w kolejceseawolf pisze:JB również dziękuję za takie postawienie sprawy, jednak nagrodę sobie chwilowo odpuszczam, wystarczy chwała. Admiralcochrane - możesz wybierać
Ja również (a jestem chyba nastepny na liście) bardzo dziękuję za nagrodę ale przekazuję ją kolejnemu w kolejceadmiralcochranebezlogu pisze:Ależ w odróżnieniu od postaci, która mnie zainspirowała nickiem, czyniłem to wyłącznie dla sławy i chwały, dobra materialne przekazuję kolejnemu w kolejceseawolf pisze:JB również dziękuję za takie postawienie sprawy, jednak nagrodę sobie chwilowo odpuszczam, wystarczy chwała. Admiralcochrane - możesz wybierać
No dobra - napisz gdzie jest haczykX pisze:Witam!Na mój gust, to - jakby nie liczyć - Marat ma 14 liter.Grzechu pisze:34. Ksenofont Marat 5 Gru 27, 2005 15:11
Dobrze wyliczyłeśZelint pisze:Jeżeli z wyliczenia wychodzi, że jestem po neku to chętnie się zaopiekuję dwiema amerykańskimi Lady o imionach Lex i Sara...
Otóż to. Niektórzy (żółci) będą czytali Oiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Emden pisze:Krązownik Oi.
Tylko że japonski...