Czy ktos wie moze czy symbole na zatyczkach luf tych 15-calowych wkmow - Swiety Jerzy z lewej i Lew Albionu z prawej - odpowiadaja jakos ship badges ktoregos z pancernikow? Z jednej fotki wynika, ze moga one pochodzic jednego z typu QE, a moze ktores z R-ek? One tez mialy 381 mm
admiral pisze:Czy ktos wie moze czy symbole na zatyczkach luf tych 15-calowych wkmow - Swiety Jerzy z lewej i Lew Albionu z prawej - odpowiadaja jakos ship badges ktoregos z pancernikow? Z jednej fotki wynika, ze moga one pochodzic jednego z typu QE, a moze ktores z R-ek? One tez mialy 381 mm
jak sobie powiekszysz zdjecie ktore krytykowal Miko
to przeczytasz ze jedno jest z Ramillies a drugie z Resolution a pozniej Robertsa
tam jest krotka historia obu dzial
Dzieki za zalacznik i wyjasnienia, a co do powiekszania Dako, to jak sobie uzbieram na laserowa korekcje wzroku, to przesle takie fotki z pokladu Belfasta, ze bedziesz musial zerkac przez teleskop ':P'
admiralcochrane pisze:Dzieki za zalacznik i wyjasnienia, a co do powiekszania Dako, to jak sobie uzbieram na laserowa korekcje wzroku, to przesle takie fotki z pokladu Belfasta, ze bedziesz musial zerkac przez teleskop ':P'
na Belfascie zrobilem wszystko co mozna
nawet bylem w ubikacji
dakoblue pisze:
na Belfascie zrobilem wszystko co mozna
nawet bylem w ubikacji
to teraz wiem, czemu ma wieksze zanurzenie w porownaniu z okresem kiedy ja na nim bylem (AD1995) i troche pocelowalem sobie dzialkiem.
Ale ubikacje lepsze sa na "Buffel"
Robi się USS SALEM - fotki co prawda jeszcze gorsze bo Dako oczywiście pojechał do Stanow jak Salem był zamknięty i musiał błagać jakiegoś ciecia, żeby go wogole mógł na pokład wejść...
MiKo pisze:Się pojawił fotki Dako z Belfasta (dość kiepskie ale co zrobić trudno dzisiaj o dobrego korespondenta ). Armaty z Londynu będą nieco później
Robi się USS SALEM - fotki co prawda jeszcze gorsze bo Dako oczywiście pojechał do Stanow jak Salem był zamknięty i musiał błagać jakiegoś ciecia, żeby go wogole mógł na pokład wejść...
Miko ,masz zolta kartke
wiesz ile agencji mnie prosilo o wylacznosc