Weterani akcji pod ebayem - Zaproszenie
Uczestników zdjecia grupowego na pokładzie proszę o przesłanie adresów mailowych. Prześlę zdjęcia (4 x 2 = 8 MB).
jcislak@poczta.onet.pl
jcislak@poczta.onet.pl
Cała przyjemność po mojej stronie. Tym niemniej cieszę się że mogłem Wam, koledzy umożliwić obejrzenie na własne oczy tego o czym tak walnie wszyscy się tutaj rozpisują
Obiecuję również powiadomić Was jak tylko pojawi się artykuł w Banderze oraz dla tych co będą chcieli odłożyć po sztuce (Grom -dla Ciebie też będzie)
Ja również o ile to możliwe proszę o zdjęcia na:
mowgli@2com.pl
Obiecuję również powiadomić Was jak tylko pojawi się artykuł w Banderze oraz dla tych co będą chcieli odłożyć po sztuce (Grom -dla Ciebie też będzie)
mowgli@2com.pl
Szkoda, że nie mołem uczestniczyć, ale jak stare przysłowie mówi co się odwlecze to nie uciecze. Zobaczymy się w styczniu to wcale nie tak długo.POLISHSUB pisze:Cała przyjemność po mojej stronie. Tym niemniej cieszę się że mogłem Wam, koledzy umożliwić obejrzenie na własne oczy tego o czym tak walnie wszyscy się tutaj rozpisują
mowgli@2com.pl
Jarku, poproszę.Jarek C. pisze:Uczestników zdjecia grupowego na pokładzie proszę o przesłanie adresów mailowych. Prześlę zdjęcia (4 x 2 = 8 MB).
jcislak@poczta.onet.pl
Janek
Wczoraj trzy razy próbowałem wysłać do Ciebie zdjęcia i za kazdym razem mam negatywną odpowiedź zwrotną. Czy możesz do mnie wysłać maila, w odpowiedzi na niego wyśle Ci zdjęcia jeszcze raz.Grom pisze:a ja jako niebiorący mogę mieć te fotki ?
konradkulg@p.pl
jcislak@poczta.onet.pl
Niestety obowiązki związane z pracą zatrzymały mnie w Warszawie i nie mogłem być na spotkaniu. Jarku czy mógłbym prosić chociaż o zdjęcia?
myl@gazeta.pl
myl@gazeta.pl
Pozdrawiam
Od kilku dni niestety jestem odcięty od sieci ze względu na zmianę neo. W każdym razie lepiej późno niż wcale - POLISHSUB, wielkie SENKJU za wycieczkę. Należą CI się ogromne i serdeczne podziękowania bo takie przechadzki na OP dla wiekszości z nas nigdy się już nie powtórzą.
Uprzejma prośba do "fotografów" o podesłanie fotek. Odwdzięczę się tym samym choć nie mam wiele. Thx na zaś
mail: bertus_@poczta.onet.pl
Uprzejma prośba do "fotografów" o podesłanie fotek. Odwdzięczę się tym samym choć nie mam wiele. Thx na zaś
mail: bertus_@poczta.onet.pl
- Thomsen
- Kontakt: