Weterani akcji pod ebayem - Zaproszenie
Wstępnie wyrażam zainteresowanie, ale nie wiem czy dojade. Pytanie jest jednak zasadnicze - czy zdołam dotrzeć rankiem z W-wy na miejsce i powrocić jeszcze tego samego dnia pociągiem [nie mordownią]?! Tzn czy o 18 będę mógł opuścić Gdynię nie opuszczając jakiejś ważnej części Zebrania!?
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
-
- Kontakt:
Myślę że wywiady Mongolii, Bhutanu i Nepalu mogą być zainteresowane.www.orzel.one.pl pisze:Panowie. to bedzie misja specjalna. Biore aparat i bede robil zdjęcia. mam katre 1Gb to troszke ich bedzie. Jak nam sie nie przydadzato spredamy wywiadowi (tylko któremu, bo kazdy chyba juz wie jak wygladaja te nasze OP)
Pracuję nad tym.POLISHSUB pisze:Nas o małą prelekcję opisującą historię zdobycia dokumentów najlepiej popartą dowodami w postaci skanów (tu ukłon do Grom'a).
Czy zeskanowane listy załogi, wraz z podpisami kpt.Grudzińskiego, Wyrok z uzasadnieniem, oraz uzupełnienie do opinii biegłych wystarczy na tą okoliczność ?
Moim skromnym........ najciekawsze są te protokoły rozpraw... bo tam może czaić się jakaś niespodzianka. Pozostałe dokumenty raczej żadnych niespodzianek nie zawierają.Grom pisze:Pracuję nad tym.POLISHSUB pisze:Nas o małą prelekcję opisującą historię zdobycia dokumentów najlepiej popartą dowodami w postaci skanów (tu ukłon do Grom'a).
Czy zeskanowane listy załogi, wraz z podpisami kpt.Grudzińskiego, Wyrok z uzasadnieniem, oraz uzupełnienie do opinii biegłych wystarczy na tą okoliczność ?
Coś koła 1000€fdt pisze:A za ile ten legendarny Jastrząb poszedł?Darth Stalin pisze: najpierw głośna sprawa nabycia nieznanego zdjęcia Jastrzębia (dzięki której wypłynęły też kolejne zdjęcia, na fali popularności tematu)
Tak, za jedną fotkę.Slaw pisze:crolick pisze:Coś koła 1000€fdt pisze: A za ile ten legendarny Jastrząb poszedł?
Z a j e d n ą f o t kę !! ????
Najzabawniejsze jest to, że sprzedający (który interesował się StuGami) uznał to zdjęcie za nieciekawe i wystawił je za 5€. Się zdziwił
Kupiła "spółka" polskich czasopism lotniczych.
Niestety, nie mieli fdt, który dogadywałby się z konkurentami i miałby odpowiednią siłę perswazji:
Redakcja pewnego czasopisma historycznego o proweniencji modelarskiej chciał zdjęcia jedynie dla siebie i bardzo wysoko licytowała.
Pozdrawiam
Ksenofont
Myślisz, że było zagrożenie, które im umknęło; problem, którego nie poruszyli; aspekt, którego nie rozpatrywali; pomysł, na który nie wpadli; rozwiązanie, którego nie znaleźli?!?

I tak byśmy pismaków pobiliKsenofont pisze:Tak, za jedną fotkę.Slaw pisze:crolick pisze: Coś koła 1000€
Z a j e d n ą f o t kę !! ????
Najzabawniejsze jest to, że sprzedający (który interesował się StuGami) uznał to zdjęcie za nieciekawe i wystawił je za 5€. Się zdziwił
Kupiła "spółka" polskich czasopism lotniczych.
Niestety, nie mieli fdt, który dogadywałby się z konkurentami i miałby odpowiednią siłę perswazji:
Redakcja pewnego czasopisma historycznego o proweniencji modelarskiej chciał zdjęcia jedynie dla siebie i bardzo wysoko licytowała.
Pozdrawiam
Ksenofont

Co do Jastrzebia to byly tam dwie polskie grupy wzajemnie sie przebijajace. Co ciekawe poczatkowo sie kontaktowali, ale poniewaz oba teamy nosily nos wysoko w chmurach potraktowali pozostalych jak petakow...
-
- Kontakt:
- Thomsen
- Kontakt:
W-wa -> Gdynia
- Odjazd 00:40 / Przyjazd 05:43
- Odjazd 06:00 / Przyjazd 10:38
Z tego co wiem Ksenofont preferował wyjazd pociągiem o oo:40. Ja z powodu grypy niestety wypadam...
- Odjazd 00:40 / Przyjazd 05:43
- Odjazd 06:00 / Przyjazd 10:38
Z tego co wiem Ksenofont preferował wyjazd pociągiem o oo:40. Ja z powodu grypy niestety wypadam...