[quote="goral_44"]Witam.
Przedstawiam armatę 127 mm z pancernika FUSO, zrobioną na podstawie planów p. Janusza Skulskiego. Proszę o uwagi. Pozdrawiam. Waldek
Eeee tam... amatorska robota. Za dużo nitów pomiędzy żaluzjami, za mało bruzd w lufie no i nieprawidłowy kolor tapicerki siedzisk... Musisz jeszcze duzo ćwiczyć...
Wydaje mi się że nity są ok., ale nie mam tu pod ręką żadnego zbliżenia tej osłony. Więc się pytam czy mówisz poważnie czy tak sobie pleciesz z nudów :p
MiKo pisze:Wydaje mi się że nity są ok., ale nie mam tu pod ręką żadnego zbliżenia tej osłony. Więc się pytam czy mówisz poważnie czy tak sobie pleciesz z nudów
Przeczytaj dokładnie mój pierwszy post... Gapa i leń...
Bruzd jest faktycznie za mało, więc Twój post niesie ze sobą jakąś informację. Myślałem więc, że dotyczy to też nitów i siedzisk.
Twoje "żartowałem" miałoby w takim razie dotyczyć jedynie uwagi o wytężonej pracy. Ponieważ nie byłem tego pewien zapytałem czy przypatkiem nie pleciesz tak tylko z nudów. Na co już mi odpowiedziałeś
Panowie
czasem tu pojawiaja sie grafivczne cudenka 3D, a ja niemota nie wiem jakie konkretnie programy uzyliscie ich do stworzenia, czy to jest ten sam prorgram ktory uzyto do 3D rekonstrukcji w monogtrafii Bismarcka?