Aj, ciekawie działa to forum. Może się pojawi nowy temat, a może nie. W każdym razie nie mogłem wysłać nowego tematu (tak żeby się nie trzeba było przebijać przez górę postów). Proszę zignorować pierwsze dwie linie powyżej, bo to był wstęp do nowego tematu

===============================================
Przenoszę wątek [Gdybanie] Jakie inne opcje mieli Japończycy na nowy temat poświęcony wyłącznie temu jak ściągnąć Pacific War.
Ponieważ dostałem sporo maili i kilka osób również via forum prosiło o podesłanie zmieniłem trochę sposób rozpowrzechniania. Założyłem darmowe konto na e-dysku. Każdy może się zalogować i pobrać dwie gierki tak miłe każdej morskiej duszy
Wystarczy wybrać:
www.edysk.pl
Jako login:
fow (małe litery)
Jako password:
pacificwar (małe litery)
W katalogu /pacificwar/ znajdziecie co trzeba.
Rozwiązałem to w ten sposób ponieważ nie każdy może odbierać maile o dużej wielkości, a tu bezstresowo może pobrać kiedy będzie chciał bez zapychania skrzynki pocztowej.
Pacific War jest w ostatecznej wersji 1.1 x22 i bez potrzeby pamiętania tysięcy słów z instrukcji jako hasło dostępu. Mały help w progamie jest pod ? lub alt+?. Jeśli jesteś przerażony i chcesz wyjść z programu

to wciśnij alt+Q. Niestety ten program nie jest ani trochę ergonomiczny.

Służę pomocą w razie w.
W ramach bonusu wrzuciłem również Harpoon: dwie kampanie, ale wersji nie pamiętam.
Resistance is futile.