Plany stoczniowe, ORP Orzeł
Posiadam plany stoczniowe ORP Orzeł z Holandii w PDF skala 1:50. wysoka rozdzielczość. Po wydrukowaniu będzie wielka płachta prawie 1m/2 m.
Tj plan generalny, przekroje wzdłużne , tabele rzędnych, plany poszczególnych przedziałów. specyfikacje.
Plany są z 22.10,1936 r.
Tj plan generalny, przekroje wzdłużne , tabele rzędnych, plany poszczególnych przedziałów. specyfikacje.
Plany są z 22.10,1936 r.
- Załączniki
-
- plan.jpg (283.55 KiB) Przejrzano 22841 razy
Re: Plany stoczniowe, ORP Orzeł
☠Rock Honor Ojczyzna☠
Witam , jak rozdajesz to też chętnie przygarnę
Ja też jestem zainteresowany. Napisałem do Ciebie na priv.Maniek555 pisze:Posiadam plany stoczniowe ORP Orzeł z Holandii w PDF skala 1:50. wysoka rozdzielczość. Po wydrukowaniu będzie wielka płachta prawie 1m/2 m.
Pozdrawiam - Krzysztof Kucharski
Kapitalne rysunki!!
Niestety brakuje mi w nich linii teoretycznych kiosku wraz z maską działa. Ten element obok dziobowych wyrzutni torpedowych zawsze był skopany w modelach kartonowych. Jak ktoś posiada linie teoretyczne kiosku, lub wie coś o ich istnieniu proszę o kontakt.
Niestety brakuje mi w nich linii teoretycznych kiosku wraz z maską działa. Ten element obok dziobowych wyrzutni torpedowych zawsze był skopany w modelach kartonowych. Jak ktoś posiada linie teoretyczne kiosku, lub wie coś o ich istnieniu proszę o kontakt.
☠Rock Honor Ojczyzna☠
Czy ktoś mający te plany mógłbym się nimi podzielić ze mną darek_lizut@interia.pl
Dziękuję.
Dziękuję.
Przepraszam, że odgrzewam stary temat, ale czy ktoś z kolegów mógłby podzielić się ww. planami ? - vvanvalfar@gmail.com
Przepraszam za kotleta na złotej patelni, lecz czy ktoś z kolegów mógłby podzielić się ww. planami ? - raznarok8472@gmail.com
Also...
Poszukiwane fotki lub rysunki detali maski działa i jej tarczy oraz burtowych aparatów torpedowych.
Ponoć w CAW zachowały się jakieś linie teoretyczne kiosku i rysunki... no ale nie każdy ma dostęp
Also...
Poszukiwane fotki lub rysunki detali maski działa i jej tarczy oraz burtowych aparatów torpedowych.
Ponoć w CAW zachowały się jakieś linie teoretyczne kiosku i rysunki... no ale nie każdy ma dostęp