MacGregor pisze:Jeśli dobrze rozumiem - nocleg we własnym zakresie?
Myślę, że warto tak samo nocleg zorganizować jak poprzednim razem.
Czyli znaleźć jakiś hotelik i wziąć od razu na przykład 2 pokoje 5-cio osobowe na przykład.
Ja niestety kompletnie się nie orientuję w kwestii hotelowej w Gdańsku. Trzeba by popytać "tubylców"...
Albo znów słynny "Sajgon" - to znaczy Hotel CHINATOWN w Gdynii zaraz koło Dworca Gdynia Główna Osobowa...
"I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane..."
Gdynia za daleko!
Kojarzę hotel Neptun(? albo Jantar?) na Długiej - wbrew pozorom wcale nie taki drogi (z tego co pamiętam), albo Dom Harcerza o ile jeszcze istnieje - tam warunki były spartańskie, ale powinno być jeszcze taniej...
Z tego co wiem to hotel ten jest w remoncie.
Dom Harcerza - nie wiem...
Tani jest podobno ten: "Pokoje Gościnne 'Północny'
80-139 Gdańsk, Zakopiańska 40 tel. 302-03-01 fax 302-03-01" - dawny hotel robotniczy - 4 przystanki tramwajowe od centum... + 10 min. na piechotę od Mariackiej
Gdynia nie jest tak daleko - prawie codzinnie dojeżdżam tam do pracy z Gdańska - 40 minut SKM-ką, kursuje co kilka/kilkanaście minut... Od Dworca Głównego w Gdańsku do Mariackiej ok. 10-15 min. na piechotę... http://skm.trojmiasto.pl/r.phtml?od_sta ... &dnityg2=1
CIA pisze:Gdynia nie jest tak daleko - prawie codzinnie dojeżdżam tam do pracy z Gdańska - 40 minut SKM-ką, kursuje co kilka/kilkanaście minut... Od Dworca Głównego w Gdańsku do Mariackiej ok. 10-15 min. na piechotę...
Wieczorem mogą być kłopoty z powrotem. Nie pamiętam o której odchodzi ostatnia "normalna" kolejka. Potem są znacznie dłuższe przerwy.
jkrzew pisze:Witam !
Ponawiam osobiste zgłoszenie na sympozjum plus tak jak na Błyskawicy - Ryśka Dambca i Piotra Wiśniewskiego.
Pozdrowienia
Jacek Krzewiński
Jacku!!
Jesteś już od jakiegoś czasu na liście - nie zapomiałem o Tobie...
Dopisałem Ryszarda Dambca i Piotra Wiśniewskiego.
(SORRY jeśli źle odmieniłem nazwisko... )
"I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane..."
Mnie takze prosze wykreslic z listy, a takze wykasowac definitywnie z tego forum. Wiekszosc z Wasc mam gdzies, z Absolutnym Debilem na czele. Nie mam ochoty widywac sie z takimi (...)
Hej, det borde en ande i en flaska hos mej.
Kom hem med mej, jag har en ande som väntar pa dej.
Här bor en ande som väntar pa dej, det bor en ande hos mej.