Niemieckie pociski i armaty były ok, po prostu brytyjskie były potężniejsze. Piętnastocalówki ponad dwukrotnie.
Ciekawe co być powiedział o brytyjskich krążownikach liniowych jakby były uzbrojone w 9,2 calówki.jogi balboa pisze:Jak to co? Gdyby to samo przytrafiło mu się pod Skagerrakiem pancerniki Scheera wystrzeliły by go w kosmos![]()
Niemieckie pociski i armaty były ok, po prostu brytyjskie były potężniejsze. Piętnastocalówki ponad dwukrotnie.
Dzięki, ale ja się już naoglądałem: "BBC iPlayer TV programmes are available to play in the UK only."MacGreg pisze:Milego ogladania
Nie wiedzialem ze BBC iPlayer nie dziala poza UK.wpk pisze: Dzięki, ale ja się już naoglądałem: "BBC iPlayer TV programmes are available to play in the UK only."
Dyskusyjne.karol pisze:Sytuacja akurat była identyczna, przegrana oznaczała desant na GB
Trafnie koledzy zidentyfikowali problem, ale nietrafnie do niego podeszlijogi balboa pisze:Dlaczego był w trudniejsze sytuacji?
"Taranowanie"jogi balboa pisze:A o którym "momencie" mówimy?
W takim razie flota brytyjska prawie leżała na dnieALF pisze:"Taranowanie"jogi balboa pisze:A o którym "momencie" mówimy?