Trzęsą nami
Moderator: nicpon
- janik41
- Kontakt:
Trzęsą nami
Panowie Panie chałupa mi się trzęsie już dwa razy i to dość solidnie. Kwiatki się przesuwają. A komurki mają pomagać wrazie wypadków . Nic z tego wysiadły wszystkie sieci łącznie z TPSA . 
- janik41
- Kontakt:
-
Emden
Czemu mnie nie posłali?normalne trzęsienie ziemi , podejrzewali najpierw wybuch w Kaliningradzie . W dzień ze szkół dzieci powysyłali do domu. W Olsztynie 6 piętroby budynek ewakuowali . Mówie Ci wesoło. Poczytaj sobie na onecie wrażenia ludzi.
wogóle nic nie czyłem na treningu sie dowiedziałem....
- janik41
- Kontakt:
- Wampi
- Kontakt:
Właśnie w Informacjach na Polsacie widziałam. Podobno 4,5 stopnia. Teoretycznie w Polsce niemożliwe
. A jednak hihih... Słowa "polak potrafi" nabiera nieco bardziej ogólnego znaczenia...
A ja teraz mam za to na śląsku burzę stulecia, wiatr przygina drzewa do ziemi, a ja mam do pracy jechać. Ha.
A ja teraz mam za to na śląsku burzę stulecia, wiatr przygina drzewa do ziemi, a ja mam do pracy jechać. Ha.
"The only rules that really matters are these: What a man can do, and what a man can't do."
-
VREDA
- Kontakt:
- Wampi
- Kontakt:
Nie no, spokojnie. Takie trzęsienie ziemi jak na amerykańskich filmach katastroficznych to to nie było
.
Przewidują wprawdzie jakieś wstrząsy wtórne, ale lżejsze niżto pierwsze. Myślę że nic ci wyjazdu na mazury nie powinno zakłócić.
Przewidują wprawdzie jakieś wstrząsy wtórne, ale lżejsze niżto pierwsze. Myślę że nic ci wyjazdu na mazury nie powinno zakłócić.
"The only rules that really matters are these: What a man can do, and what a man can't do."
- crolick
- Kontakt:
- janik41
- Kontakt:
-
karolk
- Wampi
- Kontakt:
Oj jak ja sobie pomyśle co by się stało z tymi naszymi polskimi osiedlami bloków kilkunastopiętrowych budowanych z tzw. "wielkiej płyty" w czasie trzęsienia ziemi powyżej 6 stopni.... To się włos na karku jeży... I tu nie ma co się śmiać, bo problem istnieje i jest poważny... Jeszcze parę lat, a nawet trzęsienie ziemi nie będzie potrzebne, żeby się te bloki poskładały jak klocki lego...