Jeszcze dwie osoby są zainteresowane wzięciem udziału w spotkaniu, ale nie są "w sieci". Dlatego chciałbym je zgłosić osobiście. To Piotr Wiśniewski (Gdańsk) i Ryszard Dambiec (Gdynia).
Pozdrowienia dla wszystkich
Jacek K.
No właśnie trwają POWAŻNE negocjacje dotyczące kwestii jak i kiedy jechać...
Ja na pewno jadę już w piątek i pewnie pociągiem.
Z tego co wiem, to Miko i9 Nicpoń też wybiorą raczej ten środek transportu ze względów na IMPREZY TOWARZYSZĄCE naszemu Sympozjum(...).
Proponuję zdzwonić się koło środy i ustalimy wszystko co i jak z wyjazdem Drużyny Stołecznej...
"I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane..."
Absolut pisze:No właśnie trwają POWAŻNE negocjacje dotyczące kwestii jak i kiedy jechać...
Ja na pewno jadę już w piątek i pewnie pociągiem.
Z tego co wiem, to Miko i9 Nicpoń też wybiorą raczej ten środek transportu ze względów na IMPREZY TOWARZYSZĄCE naszemu Sympozjum(...).
Proponuję zdzwonić się koło środy i ustalimy wszystko co i jak z wyjazdem Drużyny Stołecznej...
Ja bym chciał Panów prosić, żeby czas wolny i owe IMPREZY TOWARZYSZĄCE nie przesłoniły części merytorycznej spotkania i nie odbywały sie jej kosztem
Mam nadzieję również (a wręcz wymagam ), że po imprezie zostanie przedstawiona obszerna, również fotograficzna relacja, aby nieobecni wiedzieli co stracili
ej, czemu nie jestem jeszcze dopisany?!?. Absolut ty wiecej pracuj, ty mniej wodka pij, ty na Zachod wyjezdzasz
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
I nie tylko seawolf, mnie też zabraknie,
niestety...
Mam MP w Świeciu dwa dni napewno (w sobote start, w Piątek jade)
w Niedziele wątpie... głupio wyszło....