Mimo wszystko scena słaba:
+ za Godzillę
- za okręty
Sonarów nie mają?
Godzilla
Moderator: nicpon
- SmokEustachy
- Kontakt:
Re: Godzilla
To jest Godzilla stealth, więc na sonarach nie usłyszeli. 

Ludzkość dzieli się na trzy części.
Żywych, zmarłych i tych co na morzu.
Żywych, zmarłych i tych co na morzu.
Jestem wielkim miłośnikiem takich bajeczek (Człowiek ze stali, Godzilla, Transformers, Czerwony świt, Bitwa o Los Angeles itp) i jest to wspaniała okazja do odmóżdżenia się i zobaczenia dzielnej armii USA walczącej ze złem 
A to w realu jak walczy ze "złem" to Ci nie wystarcza?szafran pisze:... i zobaczenia dzielnej armii USA walczącej ze złem
Jak w realu żołnierz amerykański zabije terrorystę to nie można się z tego cieszyć bo poprawność polityczna. Natomiast jak zabije Decepticona albo innego obcego można bić brawo 
W młodości obejrzałem w kinie chyba wszystkie filmy z Godzillą . Wtedy tamte efekty specjalne robiły duże wrażenie. Nie było innych do porównania. Mimo wszystko mam sentyment do tych starych filmów 
- SmokEustachy
- Kontakt:
Polecam gorąco film:
Godzilla jest przyjazna dla ludzi i pod tym względem to kontynuacja filmu z 2004. I dobrze, bo takie filmy lubię. Godzilla pomaga ludziem a ludzie - Godzilli.
Godzilla ma moce: załatwia MUTO ogonem, ma atomowy promień i regenerację - o to chodziło. Hołd dla produkcji Toho jest widoczny.
Godzilla jest przyjazna dla ludzi i pod tym względem to kontynuacja filmu z 2004. I dobrze, bo takie filmy lubię. Godzilla pomaga ludziem a ludzie - Godzilli.
Godzilla ma moce: załatwia MUTO ogonem, ma atomowy promień i regenerację - o to chodziło. Hołd dla produkcji Toho jest widoczny.