Czas i miejsce
Dziekuje za informacje.
W takim razie calosc mnie nie interesuje. Jak bedzie ktos chcial pogadac o pancernikach lub krazownikach to niech da znac.
W takim razie calosc mnie nie interesuje. Jak bedzie ktos chcial pogadac o pancernikach lub krazownikach to niech da znac.
Hej, det borde en ande i en flaska hos mej.
Kom hem med mej, jag har en ande som väntar pa dej.
Här bor en ande som väntar pa dej, det bor en ande hos mej.
Kom hem med mej, jag har en ande som väntar pa dej.
Här bor en ande som väntar pa dej, det bor en ande hos mej.
Wczoraj w pn. 6.09 i dziś rano 8.09. rozmawiałem z kmdrem Kudela (jedzie na 8 dni na Ukrainę, do Odessy) i Go nie będzie.
Wszystko OK. Mamy sobie zrobić liste uczetników, jakiś program roboczy. On otworzy i powie nieco o muzum. Wskazane zdjęcia cyfrówka - przydazą się wszystkim - nam, jemu i rzecznikowi d-cy MW. Kawę etc. najlepiej jak sami kupimy, i wykorzystamy zaplecze "kuchenne". Aha muszę wydrukować identyfikatory.
Pozdr.
Andrzej J.
Wszystko OK. Mamy sobie zrobić liste uczetników, jakiś program roboczy. On otworzy i powie nieco o muzum. Wskazane zdjęcia cyfrówka - przydazą się wszystkim - nam, jemu i rzecznikowi d-cy MW. Kawę etc. najlepiej jak sami kupimy, i wykorzystamy zaplecze "kuchenne". Aha muszę wydrukować identyfikatory.
Pozdr.
Andrzej J.
Fajnie, że sympozjum dojdzie do skutku. Ja z oczywistych względów nie będę mógł w nim wziąć udziału, ale mam prośbę, żeby uczestnicy zrobili kilka zdjęć, które później można by zobaczyć na FOW. Podobno „Błyskawica” po remoncie itd.
UWAGA!
Od 2024 konto prowadzone przez Żonę RyszardaL (Małgorzatę).
====================
http://www.flotyllerzeczne.aq.pl/
http://www.biuletyn2008.republika.pl
"Demokracja to najgorszy z ustrojów - rządy hien nad osłami" Arystoteles
Od 2024 konto prowadzone przez Żonę RyszardaL (Małgorzatę).
====================
http://www.flotyllerzeczne.aq.pl/
http://www.biuletyn2008.republika.pl
"Demokracja to najgorszy z ustrojów - rządy hien nad osłami" Arystoteles
Rysiu - w ponton i dawaj - jak się sprężysz - to zdążyszRyszardL pisze:Fajnie, że sympozjum dojdzie do skutku. Ja z oczywistych względów nie będę mógł w nim wziąć udziału, ale mam prośbę, żeby uczestnicy zrobili kilka zdjęć, które później można by zobaczyć na FOW. Podobno „Błyskawica” po remoncie itd.

Rysiu!!Mitoko pisze:Rysiu - w ponton i dawaj - jak się sprężysz - to zdążyszRyszardL pisze:Fajnie, że sympozjum dojdzie do skutku. Ja z oczywistych względów nie będę mógł w nim wziąć udziału, ale mam prośbę, żeby uczestnicy zrobili kilka zdjęć, które później można by zobaczyć na FOW. Podobno „Błyskawica” po remoncie itd.
Przecież nie jesteś na końcu świata!! Dalej jest Nowa Zelandia albo Antarktyda!!
A tak samolotem TYLKO 24 godziny do Frankfurtu a potem to już tylko ze 18 godzin pociągiem do Gdynii...
I jesteś Z NAMI - SYMPOZJOWCAMI!!

Jak wystartujesz w piątek po śniadaniu, to w sobotę na obiad będziesz na Błyskawicy!!

"I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane..."

There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane..."
Mitoko pisze:Rysiu - w ponton i dawaj - jak się sprężysz - to zdążyszRyszardL pisze:Fajnie, że sympozjum dojdzie do skutku. Ja z oczywistych względów nie będę mógł w nim wziąć udziału, ale mam prośbę, żeby uczestnicy zrobili kilka zdjęć, które później można by zobaczyć na FOW. Podobno „Błyskawica” po remoncie itd.
Ha, przez ryczące czterdziestki mogę nie dać rady. Jesień idzie, a tu Zatoka Biskajska po drodze. Pamiętasz, jak skończył "Coles"? To jak ja mogę skończyć w tamtym rejonie?
Re: LISTA OBECNOŚCI
Jako że wróciłem już z wakacji uprzejmie proszę o dopisanie i mnie do listy uczestników. Bardzo chętnie poznam tych, których jeszcze nie znam osobiście.Absolut pisze:Jako mianowany przez Nicponia KO-wiec spróbuje sporządzić listę chętnych na nasze pierwsze sympozjum.
Proszę więc Szanownych Kolegów o ponowne wpisywanie się, a ja będę starać się aktualizować ninejszy post dodając kolejne osoby do listy.
Dotychczas swój akces zgłosili:
01. Andrzej J.
02. Miko
03. Nicpoń
04. Shinano
05. CIA
06. Marek T.
07. Emden
08. mcwatt
09. radar1
10. dakoblue
11. Marek S.
12. Mitoko
13. Suvorov
14. Adam Śmigielski
15. Nala (na 50% zgodnie ze swoim życzeniem)
16. kaigun
17. Grzechu
18. pefu
19. Jan Bartelski
Ja się tam bardziej boję by Cię przy wejściu do kanału Sueskiego nie zatrzymali jako terorystęRyszardL pisze:Ha, przez ryczące czterdziestki mogę nie dać rady. Jesień idzie, a tu Zatoka Biskajska po drodze. Pamiętasz, jak skończył "Coles"? To jak ja mogę skończyć w tamtym rejonie?Mitoko pisze:Rysiu - w ponton i dawaj - jak się sprężysz - to zdążysz
Lepiej tym pontonem płyń przez Kanał PanamskiMitoko pisze:Ja się tam bardziej boję by Cię przy wejściu do kanału Sueskiego nie zatrzymali jako terorystęRyszardL pisze:Ha, przez ryczące czterdziestki mogę nie dać rady. Jesień idzie, a tu Zatoka Biskajska po drodze. Pamiętasz, jak skończył "Coles"? To jak ja mogę skończyć w tamtym rejonie?Mitoko pisze:Rysiu - w ponton i dawaj - jak się sprężysz - to zdążysz
Duże koty zjadam na przystawkę.
Mitoko pisze:Ja się tam bardziej boję by Cię przy wejściu do kanału Sueskiego nie zatrzymali jako terorystęRyszardL pisze:Ha, przez ryczące czterdziestki mogę nie dać rady. Jesień idzie, a tu Zatoka Biskajska po drodze. Pamiętasz, jak skończył "Coles"? To jak ja mogę skończyć w tamtym rejonie?Mitoko pisze:Rysiu - w ponton i dawaj - jak się sprężysz - to zdążysz
Jakoś się zakamufluję. Założę sobie australijski kapelusz z odganiaczem na muchy i się ogolę.
Żadnych wąsów czy brody. Żadnych koranów i innych, tylko mapa i pisma kobiece. Najlepiej stare, jakie można tutaj spotkać w przychodniach lekarskich, żeby się pacjentowi nie nudziło w kolejce. I to będzie prawie doskonała przepustka na wszelkie punkty kontrolne.