Chodzi chyba Below (polski tytułu Ciśnienie) z 2002 roku.marek8 pisze:i nie pamiętam tytułu ale amerykański horror o amerykańskiej łodzi podwodnej walczącej w 44 lub 45 roku... - oba z ostatnich paru lat.
--
Pozdrawiam
Maciek
Chodzi chyba Below (polski tytułu Ciśnienie) z 2002 roku.marek8 pisze:i nie pamiętam tytułu ale amerykański horror o amerykańskiej łodzi podwodnej walczącej w 44 lub 45 roku... - oba z ostatnich paru lat.
bo film miał nosic tytuł Pennsylvania i byc,czym był w istocie,przez 1,5 godziny romansidłem,filmem o miłości,ale że ukończono go w rocznicę 7 grudnia to zmieniono tytuł na Pearl Harbour i wyszedł kicz ,,wojenny''shigure pisze:..swego czasu miałem złamaną nogę i "wymusiłem" na mojej ślubnej znajomej aby wypożyczyła dla mnie czyli biednego chorego film "Pearl ...". Po obejrzeniu tego dzieła poczułem się jeszcze gorzejPeperon pisze:Bez obrazy, ale z "Torą", to nie ma co porównywać.Grzechu pisze:Jeszcze a propos 'Pearl Harbor' w TVP1 - dziś o 18.20 w Polsat Film emitowany będzie film 'Tora! Tora! Tora!'.
Będzie okazja do 'porównań'
Jedyny plus "Pearla" to głośne nazwiska i nachalna reklama.![]()
Nawet głośne nazwiska nei pomogły. Obawiam się że nawet zaszkodziły.