Czas i miejsce
Jedna osobe moge ew. przenocowac. Moze ciagnijcie zapalkipefu pisze:Pefu zgłasza swój akces. Ma ktoś jakieś pomysły na nocneg? Będę już w Gdyni w piątek rano.

Ostatnio zmieniony 2004-09-06, 13:24 przez Nala, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej, det borde en ande i en flaska hos mej.
Kom hem med mej, jag har en ande som väntar pa dej.
Här bor en ande som väntar pa dej, det bor en ande hos mej.
Mnie interesuje jedynie merritum spotkania, czyli sympozjum na Blyskawicy. Sadze, ze osoby najbardziej kompetentne powinny wybrac temat jaki bedziemy rozbierac na czynniki pierwsze. Musze wiedziec jakie zrodla mam ze soba zabrac. Licze tez na to, ze CIA jednak sie stawi.
1. To już dawno zostało ustalone - temat pierwszego spotkania.Nala pisze:Mnie interesuje jedynie merritum spotkania, czyli sympozjum na Blyskawicy. Sadze, ze osoby najbardziej kompetentne powinny wybrac temat jaki bedziemy rozbierac na czynniki pierwsze. Musze wiedziec jakie zrodla mam ze soba zabrac. Licze tez na to, ze CIA jednak sie stawi.
2. Spotkania PONADPROGRAMOWE nie są obowiązkowe dla wszystkich...
Kto chce się spotkać z innymi ponadprogramowo - jest mile widziany.
Nikt nikogo nie zmusza. A pogadać zawsze jest o czym - nie tylko o okrętach.
"I've nothing much to offer
There's nothing much to take
I'm an absolute beginner
But I'm absolutely sane..."

I'm an absolute beginner
1. No to prosze organizatorow o ew. przypomnienie.Absolut pisze:1. To już dawno zostało ustalone - temat pierwszego spotkania.Nala pisze:Mnie interesuje jedynie merritum spotkania, czyli sympozjum na Blyskawicy. Sadze, ze osoby najbardziej kompetentne powinny wybrac temat jaki bedziemy rozbierac na czynniki pierwsze. Musze wiedziec jakie zrodla mam ze soba zabrac. Licze tez na to, ze CIA jednak sie stawi.
2. Spotkania PONADPROGRAMOWE nie są obowiązkowe dla wszystkich...![]()
Kto chce się spotkać z innymi ponadprogramowo - jest mile widziany.
Nikt nikogo nie zmusza. A pogadać zawsze jest o czym - nie tylko o okrętach.
2. Jesli temat mi nie podpasuje, to w razie czego mozemy sie nadprogramowo spotkac pod katem rozmowy o pancernikach. Tematy pozaokretowe kompletnie mnie nie interesuja.
Dla przypomnienia Nali...
Jak Ciebie to nie interesuje - to... (...).
O pancernikach ma być innym razem.
Andrzej J. pisze:Poniewaz ktoś musi zabrać głos pierwszy w dyskusji (vide "Rejs" Piwowskiego), a rozmawiałem z kilkoma osobami i ponadto pamietam naszą podróz do Szwecji przed kilkoma laty z Markiem B. i Jarkiem C. Robertem R. i J. Krzew., podsumowuję więc wnioski z tych kontaktów:
1. We wrześniu 2004 sympozjum na Błyskawicy za wiedzą i zgoda - a nawet udziałem - kmdrów Łubkowskiego (d-cy) i Kudeli (kier. MMW). Każdy musi przestudiować t.1-2 Grom/Błyskawica Marka, aby było o czym rozmawiać. Zalecane dokładne zbadanie i obejrzenie okretu od zęz do GSD i f.c. i armat jak i siłowni. Fotografowanie. Wykorzystamy też - o ile się zgodzi Grzesia B. (kto go zna, wie o kogo chodzi).
Nala pisze: 2. Jesli temat mi nie podpasuje, to w razie czego mozemy sie nadprogramowo spotkac pod katem rozmowy o pancernikach. Tematy pozaokretowe kompletnie mnie nie interesuja.
Jak Ciebie to nie interesuje - to... (...).
O pancernikach ma być innym razem.
"I've nothing much to offer
I'm an absolute beginner

I'm an absolute beginner