Gra w pancerniki
-
Gra w pancerniki
http://www.playpc.pl/mmo/tworcy-world-o ... attleships
I co powiecie na to? Ktoś planuje zagrać?
I co powiecie na to? Ktoś planuje zagrać?
-
Re: Gra w pancerniki
Chm... kilkadziesiat różnych statków, ok. Ale nie ma ani słowa o tych pancernikach

statki? takiego określenia chyba używa się też w odniesieniu do garnków czy też innych sprzętów kuchennych 
Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem.
Pesymista wie, co to za otwór!
Pesymista wie, co to za otwór!
To chyba wątek nie na tą rubrykę, ale co tam.
Może inny link
http://ve3d.ign.com/articles/news/61718 ... attleships
Jak kto zagra, to niech da znać jak to wygląda w praktyce. Czy coś poza grafiką i dźwiękiem ma.
Może inny link
http://ve3d.ign.com/articles/news/61718 ... attleships
Jak kto zagra, to niech da znać jak to wygląda w praktyce. Czy coś poza grafiką i dźwiękiem ma.
Historia jest najlepszą nauczycielką życia, bo
Jeszcze nigdy, nikogo, niczego nie nauczyła.
Jeszcze nigdy, nikogo, niczego nie nauczyła.
Od czasu jak Travian niemal sparaliżował pracę mojego zespołu unikam sieciówek jak ognia 
Wykopany z DWS za żądanie prawdy
-
Robi to ta sama ekipa co World of Tanks. Ziomki są z Białorusi i bardzo będą chcieli zrobić Niemiecką marynarkę do dupy, natomiast Sojuz o ile się pojawi będzie miał najlepsze okręty we wszystkim
Oby gierka wyszła im lepiej niż przereklamowany WoT.

Już bardziej do d... niż była w rzeczywistości się jej nie da zrobić. Chyba, żeby statystyki jednostek sowieckich podpiąć pod nazwy okrętów niemieckich - wtedy owszemKossakowski pisze:Robi to ta sama ekipa co World of Tanks. Ziomki są z Białorusi i bardzo będą chcieli zrobić Niemiecką marynarkę do dupy, natomiast Sojuz o ile się pojawi będzie miał najlepsze okręty we wszystkim![]()

Duże koty zjadam na przystawkę.
-
Jeszcze zobaczysz Shinano, zainstalujesz, wciągniesz się, a potem Twojego kochanego wylevlowanego po nocach Yamacika będzie młocił 14-latek z Texasu na pordzewiałym Sevastopolu. Tak to jest jak (Biało)rusini biorą się za gry
U nich Stalin wiecznie żywy.

To nawet tutaj narzekają na "przepakowane" ruskie czołgi w WOT... co według mnie trochę mija się z prawdą, w końcu trochę bitew już w tej grze zagrałem.
Osobiście jestem ciekawy jak będzie z balistyką, systemem uszkodzeń itp. Póki co screeny wyglądają nieźle.
Osobiście jestem ciekawy jak będzie z balistyką, systemem uszkodzeń itp. Póki co screeny wyglądają nieźle.
Póki co jestem fanem Star Treka Online. Klepię nastoletnich właścicieli przypakowanych Intrepid-ów i Sovereign-ów pordzewiałym Klingońskim B'rel. Ot i wiadomo od dawna, że telewizja kłamie (tam jest na odwrót - Amerykanie, przepraszam - Federacja, daje tam radę).Kossakowski pisze:Jeszcze zobaczysz Shinano, zainstalujesz, wciągniesz się, a potem Twojego kochanego wylevlowanego po nocach Yamacika będzie młocił 14-latek z Texasu na pordzewiałym Sevastopolu. Tak to jest jak (Biało)rusini biorą się za gryU nich Stalin wiecznie żywy.
Jeżeli tak faktycznie by miało być, to bym przesiadł się na made in USSR. Narody wschodnio-słowiańskie lansują w grach poglądy, że Rosjanie wygrali wojnę i żadna siła ich nie chce postawić do pionu

Duże koty zjadam na przystawkę.