PROJEKT APELU O ZORGANIZOWANIE W GDYNI POKAZU OKRĘTÓW MW
Byłem w sobotę, lało jak z cebraszafran pisze:
A poniżej info z Ustki.
http://www.mw.mil.pl/index.php?vhost=ww ... 070&limes=Uroczystości zakończy koncert Orkiestry Reprezentacyjnej Marynarki Wojennej i przemarsz pododdziałów ulicą Marynarki Polskiej.
W niedzielę, 29 sierpnia w godzinach 09:00 - 14:00 w porcie Ustka odbędzie się pokaz wykorzystania sprzętu obrony przeciwlotniczej 9 Dywizjonu Przeciwlotniczego Marynarki Wojennej (armata 57 mm S-60 MB, wóz dowodzenia i kierowania ogniem artylerii przeciwlotniczej WD-95, trenażer UST-1). Do zwiedzania zostanie także udostępniony okręt rakietowy ORP "Grom". Zapraszamy wszystkich chętnych do poznania uzbrojenia i wyposażenia, którym dysponują polskie siły morskie.

Proszę o dopisanie do apelu
Michał Kopacz
- Jacek Bernacki
Nie - to jest prasa branżowa. Pierwsza liga to by była Polska, GW lub Fakt i SE, ew. Dziennik, Rzepa czy ND.Gunar925 pisze:Patroni medialni to pierwsza liga. Jest dobrze
Swoją drogą warto by było spytać w/w gazet czy by były zainteresowane takim tematem. A nóż widelec u kogoś to zaskoczy? No i off korz należy uderzyć do Dziennika Bałtyckiego i Polityki wykorzystując coponiektórych użytkowników FOW
Jarku - czy mam przeklejać informację o apelu na inne fora (np. DWS lub IOH)?
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
xxx
Ostatnio zmieniony 2010-08-31, 10:36 przez Glasisch, łącznie zmieniany 1 raz.
1) Dies sind die Tage, von denen wir sagen sie gefallen uns nicht - D. Noll - Die Abenteuer des Werner Holt. 2) Wir sind dem Russen zu weit in den Rachen gefahren KL Buch, Kommandant von "T 30".
-
- Daniel-Martola
- Kontakt:
Czy ja niewyraźnie napisałem?
Tego typu zdaganienia proszę poruszać w stosownym, istniejącym już wątku KLIK!. Tym bardzej, że komentarz nie jest zbędny z uwagi na fakt, iż notka zawiera i bzdury i to co (podobno) Jack London nazwał "niektórymi rodzajami prawdy", a pan Szeremietiew niech najpierw przypomni sobie co zrobił, by niedopuścić do dzisiejszego stanu w czasach gdy piastował bardzo wysokie stanowisko w MON (nadmieniam, że - niezaleznie od chęci - faktycznie nigdy nie był ministrem ON).
To co dla innych jest brzegiem morza, dla marynarza jest brzegiem lądu.