Szanowni Panowie!Re: Stanowisko administracji forum
Postprzez Marmik » So mar 23, 2013 16:32
Napiszę to dość krótko i tylko raz.
Ta "wojna" toczona na FOW nie służy ani forum, ani w ogólnym wymiarze całemu polskiemu rynkowi wydawniczemu. Jeżeli coś jest niezgodne z prawem to proszę to kierować do sądu. Sprawa została zasygnalizowana na FOW i na tym koniec.
Oskarżenia AvM znowu wchodzą w sferę, której nie będziemy tolerować (mam tu na myśli np. przerysowywanie planów, bez żadnego podparcia tego twierdzenia). Są podane przykłady sprzed chyba 14 lat i dotyczące wyłączenie zwaśnionych stron i na tym koniec. Temat zamykam do czasu gdy administracja wypracuje decyzję do losów wątku.
Napiszę to dość krótko i tylko raz.
Prosze w trybie natychmiastpwym usunac SzP marmika z funkcji administratora.
Uwazam za stronnicza zachowenie administracji oraz blokowanie moijch postow.
Oczywiscie moje zachowanie szkodzi rynkowi wydawniczemu, zwlaszcza OW!
Przedstawilem dowody, bo adminstracja zarzucila mni brak dowodow.
W tej chwili jest okolo 20 artykulow przerznietych ktore sa udomumentowane.
Dr.Buxton ewidentna kradziez zdjec oraz uzycie (przypisanie) nazwiska bez pozwolenia.
Jesli jest tego potrzeba przesle odpowienie skany z "OW" , chodzi o rok 2007.
George Gratz - przerysowane rysunki, bez podania zrodel.
Jesli jest tego potrzeba przesle odpowienie skany z "OW" , chodzi o rok 2011.
To sa wybrane artykuly z wielu, ale do tych mam potwierdzenia autorow (por. moje maile)
Jesli chodzi o inne czekam na potwierdzenia autorow bezposrenie, bo mam tylko potwierdzenia wydawnictw.
Prosze zajrzec do odpowiednich artykulow.
Procedury stosowane przez JM opisalem dokladniej przy okazji mojego artykulu.
Przypominam ze prawo ma sie do textu 100 lat, lub 50 po smierci autora.
Jesli chodzi o material graficzny to nie przepada.
Obrona zlodzeiejstwa i chamstwa w zadnym stopni nie sluzy polskiemu rynkowi wydawniczemu.
Polska jest juz w EU, Byly na FOW dyskusje o "kradziezach" przez Rosjan i prawie autorskim.
Moze warto popatrzyc na siebie. Jak kilku cwanaiczkow wykorzytstuje prace i badania innych.
Chcialbym sie pozegnac na w tym miejscu z FOW, poznalem tu wielu inetresujacych ludzi,
Czesto byla mozliwosc dyskusji, ktora juz dawno zaginela.
Niestety nie widze mojego miejsca dluzej na FOW.
AvM
PS. Jakiekolwiek akcje przeciwko mojej osobie w tym momencie bede uwazal za ukrywanie przestepstwa, w postaci kradziezy wlasnosci inetektualnej, czyli Copyright.
Chodzi o prawo cywilne (tak ze ewentualnie chodzi tylko o $$$$$ )
W trybie natchmiastowym odpowiedzialnosc prawna za wszelkie dzialanie w moim imienu przejmje
Jarzyński & Novak. Kancelaria prawna
Sprawa AvM/JM-OW
Grażyna Jarzyńska <gkj@jarzpartner.pl>