lotniskowiec dla .....
spasiba 
stronka - nie mam na nia czasu
2 kierunek, praca mgr, kobieta i gdybym mial sie jeszcze zajmowac strona to musialbym nie spac... 
stronka - nie mam na nia czasu

Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
... crolick uległ propagandzie sukcesu i uwierzył w coś co ani przyjemności ani pożytku facetowi nie daje ...
ale karol zgadzam się z Mitoko - na kobietę zawsze można "wpaść" w drodze po piwo lub przewracając się w łóżku z boku na bok i wtedy ma miejsce "Chwila dla Ciebie" ... a jak wiadomo w życiu ino chwile bywają przyjemne
ale karol zgadzam się z Mitoko - na kobietę zawsze można "wpaść" w drodze po piwo lub przewracając się w łóżku z boku na bok i wtedy ma miejsce "Chwila dla Ciebie" ... a jak wiadomo w życiu ino chwile bywają przyjemne
mitoko - cwaniaczq a kto wtedy bedzie mi donosci papu do kompa?! bez jedzonka dlugo to nie pociagne...
karol - co ja na to poradze, nudzilo mi sie
ale plan pioruna i orkana prawie sa gotowe, wiec jak je skoncze to wtedy juz "tylko" historia i cos sie ruszy, bo pozostale rysunki juz wsje sa gotowe...
karol - co ja na to poradze, nudzilo mi sie

ale plan pioruna i orkana prawie sa gotowe, wiec jak je skoncze to wtedy juz "tylko" historia i cos sie ruszy, bo pozostale rysunki juz wsje sa gotowe...
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,