QUIZ !!!
1. Skłaniałbym się w kierunku Hosho.
2. Zdjęcie z FM-2 wskazywałoby na lotniskowiec eskortowy - więc bedę strzelał Gambier Bay?
19. Jeżeli nie Ryujo, nie Kaga i Akagi przed przebudową - to pozostają trzy lotniskowce które były wyposarzone przed wojną w A5M - Hosho, Zuiho i Shoho. Hosho napewno nie bo miał zabudowany pokład dziobowy do samego dziobu. Więc Albo Zuiho albo Shoho. Będę strzelał - Shoho?
Pzdr.
PS. Fajna zabawa
2. Zdjęcie z FM-2 wskazywałoby na lotniskowiec eskortowy - więc bedę strzelał Gambier Bay?
19. Jeżeli nie Ryujo, nie Kaga i Akagi przed przebudową - to pozostają trzy lotniskowce które były wyposarzone przed wojną w A5M - Hosho, Zuiho i Shoho. Hosho napewno nie bo miał zabudowany pokład dziobowy do samego dziobu. Więc Albo Zuiho albo Shoho. Będę strzelał - Shoho?
Pzdr.
PS. Fajna zabawa
MiKo o ja protestuję, za Horneta i Bearna należy mi się co najmnie 0,55 punktu, a może nawet ponad 0,61! spójrz sam, za wiedzę o szczegółach technicznych puszki Bearn 0,20+0,12=0,32 (0,12 za komin); za Horneta - za pokład 0,20 + za przechył na tla dziobu charakterystycznego 0,12, czyli 0,20+0,12=0,32; sumarum 0,32+0,32=? noo! 

Nie kurna balanguje, tylko pojechał na zasłużony urlopik.
Żur nie nie nie to nie Hosho
Dako - połóweczka za Wolverine (ale ja tyle razy proszę żeby takich kobył nie wstawiać
). Zuiho prawie dobrze a Akitsu źle of course 
Hanys - Hosho nie jak już powiedziano nr.2 też już załatwiony.
Karol - po krótkim zastanowieniu odzrzucam Twoją prośbę ze względu na sztywne zasady Regulaminu :p
Żur nie nie nie to nie Hosho
Dako - połóweczka za Wolverine (ale ja tyle razy proszę żeby takich kobył nie wstawiać

Hanys - Hosho nie jak już powiedziano nr.2 też już załatwiony.
Karol - po krótkim zastanowieniu odzrzucam Twoją prośbę ze względu na sztywne zasady Regulaminu :p
ja chce druga poloweMiKo pisze:[table]
[row] Osoba [col] Punkty
[row] Seawolf [col] 3,5
[row] Dako [col] 3,5
[row] Maciej [col] 1
[row] Karol [col] 0,5
[row] Hanys [col] 0,5
[/table]
Wygrali Sewalof i Dako proszę o kontakt na gg 2585193 lub priva (nagroda książkowa zostanie przedarta na pół i wysłana pocztą)