"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie.
Jakże daleko z Domu do Morza!
"Jesteś UPIERDLIWY!" Nie.. ja jestem Ciekawy i drążę niektóre interesujące mnie tematy.. a że zadaję dużo pytań? "Kto pyta nie błądzi" głosi powiedzenie.
W kwestii okrętu przyszłości to może warto wspomnieć, że zbudowanie Nelsona i Dunkerque wywołało na łamach Przeglądu Morskiego pewną dyskusje o tym dokąd może zmierzać budownictwo okrętowe. I tak pojawiła się wizja okrętu przyszłości z bardzo nietypowo rozmieszczonym uznojeniem głównym.
okręt przyszłości 1935.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To co dla innych jest brzegiem morza, dla marynarza jest brzegiem lądu.
Wojciech Łabuć pisze:
Dla niektórych sam fakt istnienia innego rodzaju poza męskim jest chyba trudny do przetrawienia. Po prostu są mężczyźni i kobiety. I to kurde nie ma znaczenia czy ktoś jest lewakiem czy jego umysł jest zaczadzony inną ideologią.
Sprawa jest zupełnie innego typu. Informacje o płci dodawano, bo rozrodczość to najważniejsza kwestia dla wszystkich organizmów żywych - po żarciu i wydalaniu. Relacje pomiędzy ludźmi w armii są takie, że płeć nie powinna nas interesować, więc dostarczanie o niej specjalnej informacji jest nie na miejscu - chyba, że już odkryto że kobiety w armii sprawdzają się średnio i trzeba o płci dodatkowo informować na zasadzie ostrzeżenia.
Macieju3! coś chyba jednak opinia nt. Brytyjskich okrętów się zmienia zagramanicą: