No to odebrałem.
Cena 155 zł + 22 transport.
Można odebrać osobiście.
Gratisy wysyłam jutro, ale poproszę o adresy. ja nie mam adresów i na konto nie zaglądam. Jak ktoś pośle tylko przelew bez podania adresu mailem czy inną wiadomością, to trochę poczeka aż się zorientuję w przelewie.
Jakby co numer konta:
15 1140 2004 0000 3602 3530 8316
Historia jest najlepszą nauczycielką życia, bo
Jeszcze nigdy, nikogo, niczego nie nauczyła.
Wszystko co zamówiliście tak mniej więcej do 13:30 wyszło. Załapałem się jeszcze przed odbiorem paczek z paczkomatu, więc powinno jutro dotrzeć.
Jak komuś nie dojdzie do pojutrza - powiedzmy w poniedziałek - to upominać się, bo znaczy, że coś poszło nie tak.
Dla niektórych już za późno, ale obawiam się, że miłośnicy konstrukcji niemieckich mogą się poczuć trochę urażeni. Stwierdzenia typu "Kolejny przykład niemieckiego działa przeciwlotniczego tworzonego w „strumieniu czystej świadomości” nie są rzadkością w opisie jednostek naszych zachodnich sąsiadów.
Przy innym działku "made in Germany"
"Coś na zasadzie „nasza firma robi powoli ale za to byle jak”.
czy inny fragment
"Pomijając tłumaczenie o konieczności pływania bez zawijania do portu, 50 razy w te i nazad wokół polskiego wybrzeża podczas osłaniania konwojów do Prus Wschodnich przed atakami potężnej floty polskiej składającej się z… dwóch niszczycieli i trzech podwodnych stawiaczy min, aktualnie budowanych we francuskich stoczniach, a do zakończenia ich budowy jeszcze trochę brakowało."
jakoś nie mogłem się oprzeć, także jak ktoś może poczuć urażoną miłość do niemieckich konstrukcji niech trzyma się z daleka.
To, że jadę po Amerykańcach to chyba oczywiste?