pothkan pisze:Kurczę, widziałem to gdzieś dwa tygodnie temu na TVP3, ale nie skojarzyłem, zbyt świeży jestem... Cóż, pogratulować
Ooo czyli jednak poszło coś w TV
Muszę się do nich odezwać, żeby mi podeslałi na płycie zmontowany materiał. Ciekawe jak wyszedł mój lewy lepszy profil
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
tak na marginesie w telewizorni jest program dotowany przez Prokom Software, dostępny tylko w TVP Gdańsk niestety! o tytule Pod biało-czerwoną banderą, w którym opowiedziano niejako na żywo o Crolick`ach
niestety nie widziałem Ciebie zbyt wyraźnie, ale akurat coś ćwiczyłem na kompie, więc tylko uszy 'patrzyły", ale zdaje się, że tylko komandor mówił o tym Wydarzeniu, chociaż napisz do nich, powinni udostepnić, a jak nie, to Prokom naciskaj
pothkan pisze:Kurczę, widziałem to gdzieś dwa tygodnie temu na TVP3, ale nie skojarzyłem, zbyt świeży jestem... Cóż, pogratulować
Ooo czyli jednak poszło coś w TV
Muszę się do nich odezwać, żeby mi podeslałi na płycie zmontowany materiał. Ciekawe jak wyszedł mój lewy lepszy profil
Faktycznie byliście w TVP 3 tylko chyba wystepowałeś jako Adam ...
karol pisze:zdaje się, że tylko komandor mówił o tym Wydarzeniu
Jarek C. pisze:Faktycznie byliście w TVP 3 tylko chyba wystepowałeś jako Adam ...
To są nieistotne szczegóły. Chodzi o to by jak najwięcej osób dowiedziało się o takim geście i go... powielało
Prawda Mitoko?!?
Podczas gdy Kłapouchy wszystkim się zadręcza,
Prosiaczek nie może się zdecydować, Królik wszystko kalkuluje,
a Sowa wygłasza wyrocznie - Puchatek po prostu jest...
pothkan pisze:Te cyfry z początku to liczba stron? Btw, nie będzie kolejnego odcinka historii MW R. Rochowicza?
Tak, suma = 100. Kroniki są w pisaniu, niestety autor nam je "wydziela". Nie jesteś jedyną osobą, która się upomina - wczoraj zrobił to kmdr Walter Pater z Muzeum Marynarki Wojennej.
Staraniem Zespołu Redakcyjno-Wydawniczego MW ukazała się bardzo ciekawa książka wspomnieniowa Zygmunta Miszewskiego „Młodość przy rakietach”. Opisuje on początek broni rakietowej w MW, koncentrując się w szczególności na szkoleniach w ZSRR i służbie w 3. Składnicy Broni Podwodnej, a później Bazie Technicznej MW.
Jarek C. pisze:Ukazała się nowa książka Waltera Patera "Admirałowie 1918-2005" Bardzo ciekawa i bardzo dobra. Wydana przez DMW i MMW. 262 strony.
Książka miodzio, szczególnie że za darmo dostałem . Niedługo pewnie będzie kolejny Biuletyn Historyczny a ptaszki ćwierkają, że wspomnienia Borowskiego mają być wydane.